09.04.2019

Компанія CONTO (м. Київ) підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації компанія CONTO (м. Київ), підтвердила статус "Центр супроводу"*.

Компанія CONTO (м. Київ), успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Києві та Київській області рекомендуємо звертатися в компанію "CONTO".

 

Інформація про компанію:

Компанія CONTO з 1999 року працює на ринку систем автоматизації бізнесу України. CONTO представляє повний спектр послуг з розробки, впровадження, навчання користувачів, продажу та обслуговування систем ERP-класу.

Зараз центр впровадження CONTO є одним з найбільших в Україні і має багатий досвід реалізації проектів автоматизації в різних галузях.

З 2017 року CONTO має статус Центру ERP, що є підтвердженням необхідних компетенцій та досвіду успішного впровадження ERP-систем на виробничих підприємствах України.

Співробітники компанії атестовані за програмними продуктами для автоматизації бізнесу і мають необхідні сертифікати в області регулярного супроводу.

Важливою складовою якісного супроводу від CONTO є власна лінія консультацій, яка надає професійну консультаційну допомогу клієнтам компанії.

У березні 2002 року компанія успішно пройшла сертифікаційний аудит системи управління якістю на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2000. Сертифікаційний аудит проводився аудиторами міжнародного концерну TÜV. У 2003-2018 роках було проведено аудити системи управління якістю компанією Bureau Veritas Certification.

 

Основні напрямки діяльності:

Компанія CONTO надає послуги з автоматизації господарської діяльності підприємств і організацій на базі програм для автоматизації бізнесу, а також послуги зі створення і супроводу спеціалізованих конфігурацій, консультування, індивідуального та групового навчання користувачів роботі з програмними продуктами у власному навчальному центрі.

 

Контактна інформація:

Компанія CONTO
Адреса: м. Київ, вул. Верхній Вал, 24
Телефон: +38 (044) 490-99-05
E-mail: pr@conto.com.ua
Сайт: https://conto.com.ua


* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад