16.08.2019

Початок продажів електронних поставок клієнтських і серверних ліцензій BAS КОРП

Програмні продукти для автоматизації бізнесу, які використовуються в корпоративному сегменті або в масштабних розгалужених структурах підприємств, вимагають розширених можливостей адміністрування та управління серверами системи. До таких розширених можливостей можна віднести:

  • використання з інформаційними базами (ІБ), в яких працюють понад 500 одночасних сеансів користувачів і/або з великим навантаженням (використання більш 12 ядер процесорів)
  • фонове оновлення конфігурації бази даних
  • додаткове управління розподілом по робочим серверам кластера в розрізі інформаційних баз, видів клієнтських прикладних програм і фонових завдань:
    • сервісів кластера
    • з'єднань з інформаційними базами
  • гнучке управління навантаженням в кластері:
    • безпечна витрата пам'яті за один виклик
    • кількість ІБ на процес
    • об'єм пам'яті робочих процесів, до якого сервер вважається продуктивним
    • максимальний об'єм пам'яті робочих процесів
    • стратегія балансування (по пам'яті, по продуктивності)
  • зовнішнє управління сеансами
  • механізм управління споживанням ресурсів
  • профілі безпеки
  • можливість оновлення тонкого клієнта з сервера
  • можливість публікації списку баз і оновлень тонкого клієнта через http
  • використання сервера взаємодії

Система автоматизації бізнесу BAS підтримує описані можливості при використанні клієнтських і серверних ліцензій рівня КОРП. При цьому використання зазначених можливостей захищено технічно.

З 19.08.2019 р. в продажі електронні поставки клієнтських і серверних ліцензій BAS КОРП:

Найменування
Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 1 робоче місце
5 500
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 5 робочих місць
19 400
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 10 робочих місць
37 000
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 20 робочих місць
70 500
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 50 робочих місць
167 000
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 100 робочих місць
310 000
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 300 робочих місць
910 000
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 500 робочих місць
1 510 000
BAS Клієнтська ліцензія КОРП на 1000 робочих місць
3 010 000
BAS Ліцензія КОРП на сервер 64
85 000

 

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ І ЛІЦЕНЗУВАННЯ

Розповсюдження клієнтських і серверних ліцензій рівня КОРП ведеться тільки членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ), що мають статус Центр ERP (див. докладніше http://unionba.com.ua/).

Клієнтські і серверні ліцензії КОРП поставляються в електронному вигляді. У комплект поставки входить користувацька угода, пін-код для клієнтської ліцензії на відповідну кількість робочих місць або на відповідний сервер, пін-код для реєстрації продукту на порталі ІТС.

Клієнтські і серверні ліцензії рівня КОРП можна придбати для основних поставок наступних програмних продуктів:

  • "BAS ERP"
  • "BAS Управління холдингом"
  • "BAS Документообіг КОРП"
  • "BAS Управління торгівлею"
  • "BAS Бухгалтерія"
  • "Управління виробничим підприємством для України"
  • "Управління торговим підприємством для України

Важливо! У разі якщо клієнт використовує продукти "1С:Підприємства", для яких випущені аналоги в лінійці BAS, то для придбання ліцензій BAS КОРП слід попередньо виконати перехід на продукт лінійки BAS, див. докладніше порядок переходу:

Придбані продукти реєструються в базі технічної підтримки в момент продажу. Паперові варіанти користувальницьких угод не друкуються.

Користувач може отримати від партнера продукт різними способами:

  • особисто на електронному носії
  • електронною поштою
  • в своєму особистому кабінеті користувача на Порталі ІТС за адресою https://portal.bas-soft.eu/ (після реєстрації партнером придбаних продуктів в особистому кабінеті користувача)

Звертаємо увагу, посилання на завантаження будуть дійсні протягом 30 днів з моменту "відвантаження" продукту партнеру.

Доступ до функціональності КОРП надається терміном на 1 (один) рік з моменту електронної реєстрації ліцензій КОРП. Після закінчення даного терміну для продовження використання функціональності КОРП слід придбати сервіс "Доступ до використання функціональності сервера КОРП", який продовжує на термін 1 (один) рік з моменту електронної реєстрації сервісу право використання функціональності КОРП. Вартість сервісу складає 15% вартості придбаних ліцензій КОРП.

Для придбання сервісу слід заздалегідь звернутися до обслуговуючого партнера – члена Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

У разі відмови від використання функціональності КОРП (після закінчення одного року з моменту електронної реєстрації ліцензій і без наявності діючого сервісу доступу до функціональності КОРП) для правомірного використання ліцензій користувачеві слід виконати даунгрейд на відповідні ліцензії рівня ПРОФ.

 

АПГРЕЙДИ

Для проведення апгрейда ліцензій користувачам слід звертатися до обслуговуючої компанії.

Для виконання апгрейда необхідно повернути ключі захисту і реєстраційні анкети, що входять в поставку продуктів, що здаються (користувацька угода і ключ захисту платформи, за наявності перелічених комплектуючих). При апгрейді з продуктів з програмним захистом користувач зобов'язаний вилучити зі свого комп'ютера файл ліцензії продукту, зданого в апгрейд.

 

Апгрейд серверних ліцензій 

Користувачі зареєстрованих основних поставок продуктів, для яких доступно придбання ліцензій КОРП, можуть перейти з наявних у них серверних ліцензій ПРОФ 32-х, 64-х або МІНІ лінійок "1С:Підприємство" і "BAS" на продукт "BAS Ліцензія КОРП на сервер 64" на умовах апгрейда за стандартними правилами – ціна апгрейда обчислюється за формулою: вартість ліцензії, що купується – вартість ліцензії, що здається + 27 грн., але не менше половини вартості ліцензії, що купується. На апгрейд можна здавати ліцензії з апаратним і програмним захистом.

Приклад 1. У користувача придбаний "1С:Підприємство 8.3 Сервер МІНІ на 5 підключень", йому необхідно збільшити кількість підключень до ІБ, яка працює в варіанті клієнт-сервер. Користувач може придбати "BAS Ліцензія КОРП на сервер 64" на умовах апгрейда, заплативши при цьому: 85000 – 9000 + 27 = 76027 грн.

 

Обмін серверних ліцензій

Користувачі зареєстрованих основних поставок продуктів, для яких доступно придбання ліцензій КОРП, можуть перейти з наявних у них серверних ліцензій КОРП лінійки "1С:Підприємство" на продукт "BAS Ліцензія КОРП на сервер 64" за фіксованою вартістю 750 грн. На обмін можна здавати ліцензії з апаратним і програмним захистом.

 

Апгрейди клієнтських ліцензій ПРОФ

Користувачі зареєстрованих основних поставок продуктів, для яких доступно придбання ліцензій КОРП, можуть замінити наявні у них клієнтські ліцензії рівня ПРОФ лінійок "1С:Підприємство" і/або "BAS" на таку ж (або більше) кількість ліцензій BAS КОРП на умовах апгрейда.

Обмін ліцензій виконується тільки для зареєстрованих користувачів основних поставок програмних продуктів, що мають діючий договір інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Обмін клієнтських ліцензій здійснюється в порядку, описаному в цій новині.

Вартість обміну клієнтських ліцензій = Вартість придбаних ліцензій - Залікова вартість ліцензій, що здаються.

Вартість придбаних ліцензій розраховується складанням вартості продуктів, що купуються, по прайс-листу. Залікова вартість ліцензій, що здаються (в цінах кінцевого користувача), визначається сумарною кількістю робочих місць, які забезпечуються ліцензіями, що здаються.

Продукт для придбання
Продукт, що здається
Залікова вартість
BAS. Клієнтська ліцензія КОРП. Електронна поставка 
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія. Електронна поставка
За заліковою вартістю
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія. Коробкова версія (програмний захист)
За заліковою вартістю
BAS. Клієнтська ліцензія. Електронна поставка
За заліковою вартістю
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія. Коробкова версія (USB)
За заліковою вартістю

Приклад розрахунку вартості апгрейда

Приклад 1. У користувача є дві коробкові клієнтські ліцензії "1С:Підприємства" (USB) на 1 робоче місце. Йому необхідно збільшити кількість робочих місць до 5. У цьому випадку обмін дозволений на "BAS. Клієнтська ліцензія КОРП на 5 р.м. Електронна поставка".

Вартість обміну складе = 19400 – 5078 = 14322 грн.

Приклад 2. У користувача є одна коробкова клієнтська ліцензія "1С:Підприємства" (програмний захист) на 10 робочих місць. Він хоче поміняти її на клієнтську ліцензію BAS. Обмін дозволено на "BAS. Клієнтська ліцензія КОРП на 10 р.м. Електронна поставка".

Вартість обміну складе = 37000 – 21990 = 15010 грн.

Для проведення обміну електронних поставок клієнтських ліцензій користувачеві необхідно надати партнеру заяву із зобов'язанням вилучити з комп'ютера файл програмної ліцензії після виконання заміни. Заява має бути підписана керівником організації. Бланк заяви в електронному вигляді можна завантажити тут https://files.unionba.eu/files/15/orders/276/zv_plupg_ukr_bas.xls.

Партнер, який виконує апгрейд, подає заявку в розділі технічної підтримки партнерів і прикріплює до заявки заяву користувача у відсканованому вигляді. Після відвантаження партнеру нового продукту всі пін-коди із комплекту, що замінюється, стають неактивними (недоступними для виконання операцій з ліцензіями).

 

Апгрейди клієнтських ліцензій КОРП

Користувачі зареєстрованих основних поставок продуктів, для яких доступно придбання ліцензій КОРП, можуть замінити наявну у них кількість клієнтських ліцензій рівня КОРП лінійки "1С:Підприємство" на таку ж (або більше) кількість ліцензій BAS КОРП на умовах апгрейда.

Обмін ліцензій виконується тільки для зареєстрованих користувачів основних поставок програмних продуктів, що мають діючий договір інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Обмін клієнтських ліцензій здійснюється в порядку, описаному в цій новині.

Вартість обміну клієнтських ліцензій = Вартість придбаних ліцензій - Залікова вартість ліцензій, що здаються.

Вартість придбаних ліцензій розраховується складанням вартості продуктів, що купуються, по прайс-листу. Залікова вартість ліцензій, що здаються (в цінах кінцевого користувача), визначається сумарною кількістю робочих місць, які забезпечуються ліцензіями, що здаються.

Продукт для придбання
Продукт, що здається
Залікова вартість
BAS. Клієнтська ліцензія КОРП. Електронна поставка 
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія КОРП. Електронна поставка
За заліковою вартістю
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія КОРП. Коробкова версія (програмний захист)
За заліковою вартістю
1С:Підприємство. Клієнтська ліцензія КОРП. Коробкова версія (USB)
За заліковою вартістю

Приклад розрахунку вартості апгрейда

Приклад 1. У користувача є дві коробкові клієнтські ліцензії "1С:Підприємства" КОРП (USB) на 1 робоче місце. Йому необхідно збільшити кількість робочих місць до 5. У цьому випадку обмін дозволено на "BAS. Клієнтська ліцензія КОРП на 5 р.м. Електронна поставка".

Вартість обміну складе = 19400 – 8370 = 11030 грн.

Приклад 2. У користувача є одна коробкова клієнтська ліцензія "1С:Підприємства" КОРП (програмний захист) на 10 робочих місць. Він хоче поміняти її на клієнтську ліцензію BAS. Обмін дозволено на "BAS. Клієнтська ліцензія КОРП на 10 р.м. Електронна поставка".

Вартість обміну складе = 37000 – 36400 = 600 грн.

Для проведення обміну електронних поставок клієнтських ліцензій користувачеві необхідно надати партнеру заяву із зобов'язанням вилучити з комп'ютера файл програмної ліцензії після виконання заміни. Заява має бути підписана керівником організації. Бланк заяви в електронному вигляді можна завантажити тут https://files.unionba.eu/files/15/orders/276/zv_plupg_ukr_bas.xls.

Партнер, який виконує апгрейд, подає заявку в розділі технічної підтримки партнерів і прикріплює до заявки заяву користувача у відсканованому вигляді. Після відвантаження партнеру нового продукту всі пін-коди із комплекту, що замінюється, стають неактивними (недоступними для виконання операцій з ліцензіями).

Якщо у користувача є кілька ліцензій рівня ПРОФ і кілька ліцензій рівня КОРП, а натомість потрібна лише одна ліцензія КОРП, то обмін виконується в два етапи: спочатку всі ліцензії ПРОФ обмінюються на одну ліцензію КОРП, а потім набір ліцензій КОРП обмінюється на необхідну ліцензію КОРП.

 

ДАУНГРЕЙДИ

Процедура дозволяє провести даунгрейд ліцензій BAS КОРП на ліцензії BAS ПРОФ.

 

Даунгрейд серверних ліцензій

Ціна даунгрейда обчислюється за формулою: вартість придбаного продукту мінус вартість продукту, що здається плюс 27 грн., але не менше половини вартості продукту.

Приклад 1. У користувача є ліцензія "BAS Ліцензія КОРП на сервер 64". Йому необхідно провести даунгрейд на "BAS Ліцензія на сервер 32".

Вартість обміну складе = 24600 – 85000 + 27 грн = - 60373 , тобто відвантаження по ціні 12300 грн.

 

Даунгрейд клієнтських ліцензій

Даунгрейд ліцензій виконується тільки для зареєстрованих користувачів основних поставок програмних продуктів, що мають діючий договір інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Ціна даунгрейда обчислюється за формулою: вартість придбаного продукту мінус вартість продукту, що здається плюс 27 грн., але не менше половини вартості продукту.

Приклад 1. У користувача є ліцензія "BAS КОРП на 5 робочих місць". Йому необхідно провести даунгрейд на "BAS на 5 робочих місць".

Вартість обміну складе = 11610 – 18800  + 27 = - 7163, тобто відвантаження за ціною 5805 грн.

Приклад 2. У користувача є ліцензія "BAS КОРП на 5 робочих місць". Йому необхідно провести даунгрейд на "BAS на 20 робочих місць".

Вартість обміну складе = 42360 – 18800  + 27 = 23587 грн.

 

Заміна типу захисту 

Заміна типу захисту для клієнтських і серверних ліцензій BAS КОРП не передбачена.

 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ 

Підтримка зареєстрованих користувачів програмних продуктів BAS здійснюється Лінією консультацій за наявності договору Інформаційно-технологічного супроводу (ІТС).

Консультації з платформи і прикладних рішень надаються з 9:30 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефонами +38 (044) 222-72-10,  +38 (044) 222-72-45
  • електронною поштою: hotline@bas-soft.eu
Повернутися назад