21.12.2019

У Києві відбувся ІIІ ERP FORUM

18 грудня 2019 року, в конференц-холі "Депо" (м. Київ), відбувся ІIІ ERP FORUM, присвячений лінійці програмних продуктів та успішним впровадженням рішень BAS для автоматизації корпоративного ринку.

Конференцію відвідало близько 300 учасників, які мали змогу ознайомитись з:

  • сучасними можливостями підвищення ефективності управління бізнесом, організації обліку, контролю і аналізу фінансових і матеріальних ресурсів за допомогою інноваційних програмних продуктів BAS
  • функціональними можливостями нових програмних продуктів лінійки BAS для побудови комплексних інформаційних систем управління
  • важливими аспектам ведення корпоративних проектів автоматизації – від моделювання до супроводу

Досвідом успішних впроваджень ERP-систем в різних сегментах бізнесу у своїх виступах поділилися компанії-члени САБ: "А4", "ELIT-VECTOR GROUP", "БІЗНЕС ПРОГРАМИ","БІЛИЙ ВІТЕР", "РАСК. ІН-АГРО", "ЦЕНТР БІЗНЕС-ТЕХНОЛОГІЙ", "ЯНВАРЬ•UA".

Відеозапис виступів можна переглянути на YouTube-каналі BAS.

На Вернісажі партнерських рішень, який було організовано в рамках конференції, всі учасники могли отримати професійні консультації від провідних компаній-автоматизаторів: "A4", "TQM SYSTEMS", "БІЗНЕС ПРОГРАМИ", "КОДЕРЛАЙН", "КОМПАНІЯ "ВОЛОШИН", "РАСК. ІН-АГРО", "СОФТІНФОРМ", "ЦЕНТР БІЗНЕС-ТЕХНОЛОГІЙ", "ЯНВАРЬ•UA".

Висловлюємо подяку членам Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу за активну участь у Вернісажі партнерських рішень, доповідачам за актуальні і професійні виступи, а також всім слухачам, які відвідали конференцію!


  

  

  

  

Повернутися назад