30.03.2020

"ІТС проти коронавірусу" – кожному користувачеві ІТС ПРОФ місяць підтримки в подарунок

Інформаційно-технологічний супровід (ІТС) користувачів програм для автоматизації бізнесу є важливим напрямком підтримки користувачів. Саме завдяки регулярному використанню ІТС користувачі отримують ряд необхідних сервісів, таких як оновлення програм, технічну підтримку, можливість використання великої бази знань інформаційної системи ІТС, сервіс оновлення нормативної інформації, сервіс здачі електронної звітності в Державні органи, адміністрування ПДВ і реєстрації податкових документів, а також інших сервісів.

В умовах кризи і введення державою жорстких, але необхідних заходів для стримування пандемії, таких як карантин, бізнес повинен продовжити свою роботу. Задача членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка Автоматизаторів бізнесу" (САБ) – забезпечити працездатність підприємств і установ в цей складний період.

Для ряду підприємств перехід на роботу у віддаленому режимі вимагав (або вимагає надалі) перебудови роботи і налаштування бізнесу в нових умовах, і у користувачів виникає деякий період "зависання" бізнесу.

З урахуванням складності ситуації і необхідності допомоги українському бізнесу пройти цей період з найменшими втратами прийнято рішення кожному користувачеві, що має в квітні 2020 року діючий договір ІТС ПРОФ, надати один місяць підтримки з ІТС ПРОФ у подарунок (див. умови акції).

Наприклад, якщо ваш договір ІТС ПРОФ закінчувався у травні 2020 року, то з урахуванням акції "ІТС проти коронавірусу" ви зможете скористатися підтримкою ІТС ПРОФ у повному обсязі до кінця червня 2020 року без додаткової оплати.

Рекомендуємо нашим користувачам, у яких закінчився або відсутній договір ІТС ПРОФ, скористатися можливістю і, уклавши договір ІТС ПРОФ в квітні 2020 року на будь-який період, отримати додатково один місяць підтримки за тарифом ІТС ПРОФ безкоштовно.

Рекомендуємо членам САБ донеси до ваших користувачів інформацію про акційну пропозицію.

 

Умови акції "ІТС проти коронавірусу"

Один місяць підтримки з ІТС ПРОФ надається всім існуючим користувачам ІТС ПРОФ, що мають діючий в квітні 2020 року договір ІТС ПРОФ (платний, пільговий на 3 місяці або пільговий за схемою 8+4), шляхом пролонгації діючого договору ІТС ПРОФ на 1 (один) місяць.

Пролонгація договорів ІТС ПРОФ на 1 (один) місяць буде виконана автоматично. Ніяких додаткових дій з боку користувачів здійснювати не потрібно.

У разі, якщо договір ІТС ПРОФ закінчився в березні 2020 року або раніше, то для участі в акції слід укласти договір ІТС ПРОФ з квітня 2020 р.

Згідно з умовами проведення акції, заборонено:

  • виконувати заміну безкоштовного місяця підтримки ІТС ПРОФ на грошовий еквівалент
  • зменшувати вартість поточного договору ІТС ПРОФ
  • переносити акційну підтримку на реєстраційний номер продукту, для якого не зареєстрований договір ІТС ПРОФ або зареєстрований інший вид договору ІТС
Повернутися назад