15.06.2021

Продукт "Інтеграційний модуль EDIN – ETTN" ТОВ "АТС" отримав сертифікат "Сумісно з програмами BAS"

Сертифікат "Сумісно з програмами BAS" отримав програмний продукт "Інтеграційний модуль EDIN – ETTN", який розроблено і тиражується ТОВ "АТС". Продукт пройшов сертифікацію як комплект сервісних звітів і обробок для типових рішень "BAS Бухгалтерія", "BAS Управління торгівлею" та "BAS ERP".

 

"Інтеграційний модуль EDIN – ETTN"

Продукт "Інтеграційний модуль EDIN – ETTN" розроблений згідно концепції Міністерства Інфраструктури України та використовується для логістичного документообігу. Застосовується в галузях: склад, логістика, виробництво. Дозволяє здійснювати обмін електронних транспортних документів клієнтам, використовуючи механізм "REST API" провайдера "EDIN". Клієнти можуть переглядати електронні документи, інтегрувати документи електронного документообігу між обліковою системою користувача та платформою EDIN 2.0.

Спосіб взаємодії: створення і відкриття форми документів Е-ТТН на підставі документів конфігурацій "BAS Бухгалтерія", "BAS Управління торгівлею" та "BAS ERP".

Відправлення запитів і їх обробка відносяться до механізму "REST API" провайдера "EDIN".

Обробка "Інтеграційний модуль EDIN – ETTN.epf" не є самостійною, для її роботи необхідна наявність однієї з встановлених конфігурацій "BAS Бухгалтерія", "BAS Управління торгівлею" або "BAS ERP".

Обробка поставляється з відкритим кодом і надається користувачам платформи EDI – NETWORK.

Після встановлення зовнішньої обробки "Інтеграційний модуль EDIN – ETTN.epf" не порушується порядок типового оновлення програм.

 

Додаткову інформацію про продукт та умови одержання можна отримати:

  • телефоном: +38 (044) 359-01-12 (вн. 291)
  • за електронною адресою: support@edi-n.com

Термін дії даного сертифіката – до 15.06.2023 року.

Повернутися назад