19.01.2022

Початок продажів учбової версії "BAS Бухгалтерія"

Повідомляємо про надходження у продаж з 24.01.2022 року учбової версії "BAS Бухгалтерія":

Найменування Рекомендована роздрібна ціна,
грн з ПДВ 20%
Методичний посібник "BAS Бухгалтерія. Учбова версія. Видання 1" 420

Методичний посібник "BAS Бухгалтерія. Учбова версія" призначений для освоєння програми "BAS Бухгалтерія", набуття навичок роботи з продуктами лінійки "Business Automation Software" (BAS), а також для навчання комп'ютеризованого бухгалтерського обліку: від введення первинних документів та бухгалтерських операцій до отримання аналітичних звітів та підготовки бухгалтерської та податкової звітності. "BAS Бухгалтерія. Учбова версія" – реально діюча програма "BAS Бухгалтерія" з обмеженнями, які описані далі.

"BAS Бухгалтерія. Учбова версія" поставляється у вигляді книги, що містить опис функціональних можливостей та необхідних прийомів роботи з програмою, а також з вклеєним конвертом, що містить USB-флеш-накопичувач з дистрибутивом учбової програми та додатковими матеріалами.

Повний опис функціональних можливостей програми "BAS Бухгалтерія" розміщено на сайті www.bas-soft.eu.

 

Обмеження та особливості учбової версії

"BAS Бухгалтерія. Учбова версія" має наступні обмеження:

  • обмежена кількість даних у документах, довідниках, планах рахунків, планах видів характеристик та інших об'єктних таблицях
  • обмежена кількість записів у табличних частинах документів і наборах записів
  • друковані форми документів і звітів можна переглянути лише на екрані комп'ютера (друк та збереження табличних документів у користувацькому режимі не підтримуються)
  • одночасно з однією інформаційною базою може працювати лише один користувач
  • швидкодія учбової версії нижча, ніж у комерційної поставки "BAS Бухгалтерії"
  • не підтримується робота із сервером
  • не підтримується робота розподілених інформаційних баз
  • не підтримується робота у режимі зовнішнього з'єднання
  • не підтримується робота через Інтернет
  • відсутня можливість використання паролів та Windows-автентифікації для користувачів

"BAS Бухгалтерія. Учбова версія" не має апаратного чи програмного захисту, але її швидкодія знижена порівняно з комерційною версією.

Описані обмеження не дозволяють вести облік на реальному підприємстві, але не перешкоджають вивченню прикладного рішення та набуттю навичок роботи з лінійкою програм BAS.

"BAS Бухгалтерія. Учбова версія" дозволяє модифікувати існуючі та створювати нові прикладні рішення (конфігурувати). Проте, в першу чергу, вона призначена для вивчення прикладного рішення та навчання роботі у користувацькому режимі, тому розгляд основ конфігурування виходить за рамки цього посібника.

 

Порядок продажу продукту та підтримки користувачів

Для придбання учбової версії "BAS Бухгалтерія" можна звертатись до членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

Методичний посібник "BAS Бухгалтерія. Учбова версія" не можна придбати на умовах апгрейду з учбової версії "Бухгалтерії для України". Оновлення "BAS Бухгалтерія. Учбова версія" можливе лише шляхом придбання нового видання. В рамках одного видання не передбачено отримання оновлень книги та програми.

 

Знижка при придбанні комерційних версій

Користувачі програми "BAS Бухгалтерія. Учбова версія" мають право отримати знижку (420 гривень) при придбанні будь-якої комерційної версії "BAS Бухгалтерії". Для отримання знижки необхідно вирізати купон, розташований на зворотному боці обкладинки книги, та пред'явити його при придбанні комерційної версії. Знижку в обмін на купон можна отримати у членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка Автоматизаторів Бізнесу" (САБ).

Повернутися назад