Впровадження

Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
  • КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ ІНТРОН
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Ресторан
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Громадське харчування та ресторани > : Фаст-фуд (ресторани та кафе швидкого обслуговування)
Канали збуту:
Оптова торгівля

Автоматизовано наступні функції:

  • Галузева специфіка >
    • Планування та організація громадського харчування

Виконано наступні роботи:

  • Доставка програмних продуктів в офіс замовника
  • Установка програмного забезпечення на комп'ютери замовника
  • Консультації з вибору програмного забезпечення та варіантів його супроводу
  • Продаж обраних програмних продуктів

Роботи з інформаційно-технологічного супроводу (ІТС):

  • Оформлено пільговий супровід ІТС

Впроваджено в:

  • ФЛП Ковальчук В.В.
  • Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 15
  • Донецьк
  • 08.03.2013

Параметри впровадження:

  • Автоматизовано робочих місць: 1
  • З них одночасно працюють:
    • В режимі товстого клієнта: 1
  • Варіант роботи: Файловий

Інші параметри:

Количество справочников, видов документов, регистров, отчетов - стандартное

Підтвердження:

  • Є підтвердження замовника