Спілка
Про Спілку
Вакансії
Члени САБ
Новини
Події
Семінари та конференції
Виставки
Навчальний центр
Розклад курсів та іспитів
Опис курсів
Центри Сертифікованого Навчання (ЦСН)
Проектні технології
Успішні впровадження
Спілка автоматизаторів бізнесу
Успішні впровадження
Впровадження
Успішні впровадження
Наймасштабніші проекти
Впровадження в галузях
Впровадження за прикладними рішеннями
Впровадження за автоматизованими задачами
Впровадження в містах
Впровадження за авторами
Про каталог впроваджених рішень
Впровадження
Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
СК Групп
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Громадське харчування
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Громадське харчування та ресторани > : Пункти харчування (столові) при установах і підприємствах
Канали збуту:
Оптова торгівля
Автоматизовано наступні функції:
Фінанси, управлінський облік, моніторинг показників >
Управлінський облік
Управління виробничими процесами та наданням послуг >
Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
Облік витрат на виробництво
Облік послуг виробничого характеру
Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
Склад та логістика >
Управління складськими запасами
Виконано наступні роботи:
Доставка програмних продуктів в офіс замовника
Установка програмного забезпечення на комп'ютери замовника
Консультації з вибору програмного забезпечення та варіантів його супроводу
Продаж обраних програмних продуктів
Введення початкових залишків/допомога під час введення початкових залишків
Інтеграція з іншими програмним забезпеченням BAS або іншими програмами автоматизації бізнесу
Підключення спеціалізованого обладнання (наприклад, торгового обладнання)
Індивідуальне навчання в офісі замовника
Роботи з інформаційно-технологічного супроводу (ІТС):
Виконано налагодження та перевірку доступу до сайту підтримки користувачів
Виконане індивідуальне або групове навчання в роботі з інформаційною системою ІТС
Впроваджено в:
ООО "Управление общественного питания и торговли"
Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 2500
Маріуполь
01.09.2014
Параметри впровадження:
Автоматизовано робочих місць: 30
З них одночасно працюють:
В режимі товстого клієнта: 25
Варіант роботи:
Клієнт-серверний
(Сервер бази даних
Microsoft SQL Server
)