23.10.2018

Вебінар "Автоматизація бізнес-процесів з управління будівельного виробництва за допомогою програмного продукту "Підрядник будівництва 3.0. Управління будівельним виробництвом", 25 жовтня 2018 року

25 жовтня 2018 року заплановано проведення вебінару на тему "Автоматизація бізнес-процесів з управління будівельного виробництва за допомогою програмного продукту "Підрядник будівництва 3.0. Управління будівельним виробництвом".

На вебінар запрошуються існуючі та потенційні користувачі даного продукту, а також члени "Спілки автоматизаторів бізнесу", які займаються продажем і впровадженням продукту "Підрядник будівництва 3.0. Управління будівельним виробництвом".

Рекомендуємо членам "Спілки автоматизаторів бізнесу" донести інформацію про проведення вебінару до існуючих користувачів і потенційних клієнтів даного продукту з метою популяризації продукту, демонстрації його функціональних можливостей.

Для підвищення лояльності користувачів пропонуємо членам САБ використовувати такий формат вебінару: організувати участь у вебінарі представників будівельних організацій на базі вашого офісу або іншого підходящого для цього майданчика. При цьому член САБ забезпечує учасників технічним оснащенням для трансляції вебінару, надає допомогу в підключенні і налаштуванні до вебінару.

На вебінарі буде розкрита тема вирішення актуальних завдань підприємств будівельної галузі з використанням прикладного рішення "Підрядник будівництва 3.0. Управління будівельним виробництвом".

Зокрема, будуть розкриті питання виробничого планування, ведення виробничого обліку і аналізу ходу виконання будівельно-монтажних робіт.


Дата та час: 25 жовтня 2018 року (четвер) з 11:00 до 12:30.

Доповідач вебінару: Кожухар Олена Миколаївна, консультант ТОВ "ІМПУЛЬС-ІВЦ".

Участь у вебінарі безкоштовна.


Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися за наступним посиланням: https://attendee.gotowebinar.com/register/5515456383183129091

Ви можете перевірити можливість підключення свого комп'ютера до вебінару, скориставшись посиланням https://www3.gotomeeting.com/join/406552062

Детальна інструкція по підключенню до вебінару

При виникненні питань по вебінару або технічних проблем з підключенням до нього - звертайтеся за адресою webinar@unionba.com.ua

Повернутися назад