30.10.2018

Припинення підтримки редакції 1.2 "Бухгалтерії для України" з травня 2019 року

У жовтні 2016 року була випущена нова редакція 2.0 програми "Бухгалтерія для України", яка є розвитком редакції 1.2, розроблена на сучасному інтерфейсі "Таксі" та містить низку нововведень практично у всіх підсистемах обліку. Одночасно з випуском нової редакції 2.0 було оголошено про плани підтримки попередньої редакції 1.2 до кінця здачі звітності за 2017 рік (до кінця квітня 2018 року).

У зв'язку зі зверненнями, що надходили від користувачів та партнерів, про необхідність додаткового часу для завершення переходу на редакцію 2.0 для кастомізованих рішень новиною від 25.04.2018 р. було оголошено про платну підтримку редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" до кінця 2018 року. У цьому ж інформаційному листі було повідомлено про плани припинення підтримки редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" з 2019 року.

Статистика використання сервісу платної підтримки редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" показала, що кількість користувачів цієї редакції досить мала і з кожним місяцем вона зменшується.

Тому поточним листом ми підтверджуємо раніше опубліковані плани і заздалегідь інформуємо користувачів та партнерів про припинення підтримки (платної і безкоштовної) редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" після закінчення здачі звітності за 2018 рік (з травня 2019 року).

Наполегливо рекомендуємо користувачам, які ще працюють в редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України", перейти на редакцію 2.0 даної програми.

 

Переваги редакції 2.0 програми "Бухгалтерія для України" над редакцією 1.2

Використання інтерфейсу "Таксі" з притаманними йому перевагами:

  • великий шрифт;

  • збільшений робочий простір;

  • нова система навігації: панель інструментів, панель відкритих вікон, меню розділів;

  • доступ до повнотекстового пошуку, вибраному, меню функцій та історії з будь-якого вікна;

  • зручний пошук в списках, управління пошуком;

  • можливість додати в вибране як об'єкти (документи, елементи довідників та ін.), так і команди.

Можливість налаштування інтерфейсу програми відповідно до потреб і звичок користувача, в тому числі за аналогією з інтерфейсом редакції 1.2.

Використання функціональних опцій, які дозволяють очищати інтерфейс програми від об'єктів (довідників, документів, звітів) певного функціоналу, що не використовуються.

Передбачені опціональні налаштування наступного функціоналу:

  • облік розрахунків у валюті;

  • облік зворотної тари;

  • облік бланків суворого обліку;

  • ведення діяльності за договорами комісії;

  • ведення роздрібної торгівлі;

  • ведення виробничої діяльності.

Спрощена робота з банківськими документами. Новий документообіг руху безготівкових грошових коштів позбавлений дублюючих документів – платіжних ордерів.

У кадровому обліку оптимізований документообіг і реалізована можливість ведення спрощеного кадрового обліку. Автоматизований перехід зі спрощеного кадрового обліку на повний.

Розширені можливості підсистеми розрахунку заробітної плати. Спрощено процедуру відображення нарахованої заробітної плати в обліку та оформлення виплати заробітної плати. Передбачено розділення процесу розрахунку/нарахування зарплати та формування проводок.

Додані звіти для управлінців. Звіти будуються за бухгалтерськими проводками, але дані виводяться у зручній формі для управлінців та власників компанії.

Додана підсистема версіонування об'єктів, яка дозволяє відстежити зміну об'єкта (довідник, документ, регістр обліку) і за необхідності відновити дані.

Редакція 2.0 програми "Бухгалтерія для України" може працювати в різних режимах, починаючи від базового режиму на комп'ютері користувача і закінчуючи розміщенням в "хмарі" для роботи з планшетів і мобільних пристроїв.

 

Перехід з редакції 1.2 програми "Бухгалтерія для України" на редакцію 2.0

Всі користувачі програми "Бухгалтерія для України" можуть перейти на нову редакцію 2.0 в рамках поточної технічної підтримки:

  • користувачі ПРОФ версії – за наявності діючого договору ІТС;

  • користувачі Базовою версії – безкоштовно.

Перехід на актуальну версію програми редакції 2.0 здійснюється оновленням актуальної версії програми редакції 1.2 (на момент виходу цієї новини – 1.2.47), при цьому накопичені облікові дані повністю зберігаються (документи інформаційної бази, введені під час роботи на редакції 1.2, та їх проводки після оновлення зберігаються і доступні для перегляду, формування звітів та коригування). Користувачам, у яких встановлена старіша версія програми редакції 1.2, необхідно попередньо виконати оновлення конфігурації до актуальної версії (активувавши сервіс платної підтримки редакції 1.2).

Повернутися назад