08.05.2020

Група компаній "Арт Софт" (м. Миколаїв) підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації група компаній "Арт Софт" (м. Миколаїв) підтвердила статус "Центр супроводу"*.

Група компаній "Арт Софт" (м. Миколаїв) успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Миколаєві та Миколаївській області рекомендуємо звертатися в групу компаній "Арт Софт".

 

Інформація про компанію:

Група компаній "Арт Софт" з 1999 року працює на ринку економічного програмного забезпечення України. Група компаній "Арт Софт" представляє повний спектр послуг з розробки, впровадження, навчання користувачів, продажу та обслуговування систем ERP-класу.

В даний час Центр супроводу групи компаній "Арт Софт" є одним з найбільших в Україні і має багатий досвід реалізації проектів автоматизації в різних галузях, в тому числі в рамках проектів за програмою ЄБРР підтримки малого і середнього бізнесу України.

З 2018 року група компаній "Арт Софт" має статус "Кандидат в Центр ERP", що є підтвердженням необхідних компетенцій і досвіду успішного впровадження ERP-систем на виробничих підприємствах України.

Співробітники компанії атестовані з програмних продуктів для автоматизації бізнесу і мають необхідні сертифікати в області регулярного супроводу.

Важливою складовою якісного супроводу від групи компаній "Арт Софт" є власна лінія консультацій, яка надає професійну консультаційну допомогу клієнтам компанії.

 

Основні напрямки діяльності:

Група компаній "Арт Софт" надає послуги з автоматизації господарської діяльності підприємств і організацій на базі програм для автоматизації бізнесу, а також послуги зі створення і супроводу спеціалізованих конфігурацій, консультування, індивідуального і групового навчання користувачів роботі з програмними продуктами у власному навчальному центрі.

 

Співробітники компанії мають такі сертифікати та свідоцтва:

  • "Професіонал" на знання діловодства, логістики, обліку та технологій адміністративного взаємодії за напрямком ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей організації робіт із супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу та просування сервісів ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу, впровадження та експлуатації сервісів ІТС

 

Контактна інформація:

Компанія Група компаній "Арт Софт"
Адреса: м. Миколаїв, вул. Дунаєва, 33
Телефон: +38 (0512) 67-00-97
Сайт: www.artsoft.mk.ua

* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад