30.09.2021

Безкоштовний доступ до сервісу ІТС "RDI Service" до кінця осені 2021 року для користувачів проекту "Оренда програм автоматизації"

Більше двох років тому запущений в експлуатацію сервіс ІТС "RDI Service", який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в програмах для автоматизації бізнесу, а також дає можливість безпосередньо з програми дізнаватися актуальні новини ІТС, терміни сплати податків та здачі регламентованої звітності, а також автоматично отримувати нові регламентовані звіти без потреби додаткового завантаження з сервісу "Оновлення програм". Ознайомитися з функціональними можливостями сервісу і списком програм, в яких реалізована підтримка сервісу "RDI Service", можна на СТОРІНЦІ.

За минулий час сервіс "RDI Service" став популярним серед користувачів програм автоматизації через свою зручність, якість та функціональність. Усі нові користувачі програм для автоматизації бізнесу версій ПРОФ і КОРП отримують пільговий період доступу до сервісу в рамках пільгового договору ІТС і можуть гідно оцінити всі функції сервісу під час безкоштовного періоду.

У той же час користувачі проекту "Оренда програм автоматизації" не мають можливості оформити пільговий договір ІТС і відповідно отримати доступ до сервісу "RDI Service" для його оцінки і подальшого продовження.

Для виправлення цієї несправедливості з 1 жовтня 2021 року запускається промо-акція – безкоштовний доступ до сервісу ІТС "RDI Service" до 30.11.2021 р. для користувачів проекту "Оренда програм автоматизації". Якщо Ви орендуєте одну з програм автоматизації бізнесу, в якій реалізована підтримка сервісу "RDI Service", то Ви можете звернутися до свого постачальника послуг оренди програм для безкоштовного підключення до сервісу на період промо-акції.

Впевнені, що сервіс "RDI Service" Вам сподобається, і після закінчення періоду дії промо-акції Ви оформите платну підписку на сервіс.

Вид доступу до онлайн-сервісу Рекомендована роздрібна ціна, грн без ПДВ
Доступ до онлайн-сервісу "RDI Service" на 12 міс. 720
Повернутися назад