05.10.2021

Програмний продукт "GES: Комплексне управління елеватором, зернопереробним підприємством і торгівлею зерном" ТОВ "СофтІнформ" отримав сертифікат "Сумісно з програмами BAS"

Сертифікат "Сумісно з програмами BAS" отримав програмний продукт "GES: Комплексне управління елеватором, зернопереробним підприємством і торгівлею зерном", який розроблено і тиражується ТОВ "СофтІнформ". Продукт пройшов сертифікацію як доповнення до типового рішення "BAS Комплексне управління підприємством".

 

"GES: Комплексне управління елеватором, зернопереробним підприємством і торгівлею зерном"

Програмний продукт "GES: Комплексне управління елеватором, зернопереробним підприємством і торгівлею зерном" – це галузеве рішення, створене на базі типової конфігурації "BAS Комплексне управління підприємством".

Рішення призначене для автоматизації процесів оперативного обліку руху сировини і готової продукції, а також для ведення кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції, купівлі-продажу зерна на хлібоприймальних, заготівельних і переробних підприємствах України.

Організації, що використовують програмний продукт "BAS Комплексне управління підприємством", можуть придбати конфігурацію "GES: Комплексне управління елеватором, зернопереробним підприємством і торгівлею зерном", інтегрувати її в єдину інформаційну систему, при цьому об'єднана конфігурація буде включати в себе цілий ряд галузевих підсистем, призначених для автоматизованого ведення обліку в частині підготовки та отримання галузевої регламентованої звітності (форми ЗХС, а також для олійно-жирової галузі).

Система дозволяє звести до мінімуму помилки людського фактору на підприємстві, а також прискорити роботу за рахунок зручного інтерфейсу і автоматичних обробок.

З докладною інформацією про головне призначення системи та функціональні можливості можна ознайомитися на сайті розробника: https://www.softinform.com.ua/solutions/ges-kompleksne-upravlinnja-elevatora-zernopererobnoho-pidpryiemstva-ta-torhivli-zernom/.

Звертаємо увагу на те, що окреме використання повного набору функціоналу продукту "GES: Комплексне управління елеватором, зернопереробним підприємством і торгівлею зерном" і додаткових ліцензій до нього без інтеграції з рішеннями, що містять конфігурацію "BAS Комплексне управління підприємством", не передбачене.

 

Додаткову інформацію щодо продукту можна отримати, звернувшись до ТОВ "СофтІнформ":

Термін дії даного сертифіката – до 04.10.2023 року.

Повернутися назад