08.10.2021

Початок надання пільгового доступу до сервісу ІТС "RDI Service" для користувачів базових версій програм для автоматизації бізнесу

Більше двох років тому запущений в експлуатацію сервіс ІТС "RDI Service", який дозволяє автоматично оновлювати періодичну нормативно-довідкову інформацію в програмах для автоматизації бізнесу, а також дає можливість безпосередньо з програми дізнаватися актуальні новини ІТС, терміни сплати податків та здачі регламентованої звітності, а також автоматично отримувати нові регламентовані звіти без потреби додаткового завантаження з сервісу "Оновлення програм". Ознайомитися з функціональними можливостями сервісу і списком програм, в яких реалізована підтримка сервісу "RDI Service", можна на СТОРІНЦІ.

За минулий час сервіс "RDI Service" став популярним серед користувачів програм автоматизації через свою зручність, якість та функціональність. Усі нові користувачі програм для автоматизації бізнесу версій ПРОФ і КОРП отримують пільговий період доступу до сервісу в рамках пільгового договору ІТС і можуть гідно оцінити всі функції сервісу під час безкоштовного періоду.

У той же час користувачі базових версій програм для автоматизації бізнесу, в яких реалізована підтримка сервісу "RDI Service", не мають можливості оформити пільговий договір ІТС і відповідно отримати доступ до сервісу "RDI Service" для його оцінки і подальшого продовження.

Для виправлення цієї несправедливості з 11 жовтня 2021 року для користувачів програм "BAS Бухгалтерія Базова" і "Зарплата та Управління Персоналом. Базова" надається можливість оформлення пільгового періоду доступу до сервісу ІТС "RDI Service" на 3 місяці.

Для пільгового підключення до сервісу "RDI Service" слід звертатися до членів Всеукраїнського громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу".

Пільговий доступ до сервісу "RDI Service" надається один раз протягом усього терміну використання перерахованих вище базових програм незалежно від дати придбання такої програми.

Пільговий доступ до сервісу "RDI Service" надається на 3 (три) повних місяці (з першого числа місяця протягом трьох місяців). При подачі заявки на реєстрацію пільгового періоду в якості початку пільгового періоду можна вказати або поточний, або наступний місяць. Наприклад, якщо заявка подана 18 жовтня 2021 року, то періодом пільгового доступу може бути або період з 01.10.21 – 31.12.21 рр., або період 01.11.21 – 31.01.22 рр. Просимо враховувати цю особливість визначення періоду при реєстрації пільгового доступу.

Впевнені, що сервіс "RDI Service" Вам сподобається, і після закінчення дії періоду пільгового використання Ви оформите платну підписку на сервіс.

Вид доступу до онлайн-сервісу Рекомендована роздрібна ціна, грн без ПДВ
Доступ до онлайн-сервісу "RDI Service" на 12 міс. 720
Повернутися назад