17.11.2021

Додавання безкоштовної демонстрації можливостей сервісів ІТС "Пактум.Контрагент" і "Опендатабот.Ризики" на робочих місцях користувачів

В екосистемі сервісів ІТС присутні сервіси "Пактум.Контрагент" і "Опендатабот.Ризики", які надають різну інформацію про контрагентів підприємства з можливістю відображення та збереження цієї інформації в облікових базах користувачів. За минулий час сервіси стали популярними серед користувачів програм автоматизації через свою зручність, якість та функціональність.

Зазвичай можливості сервісів "Пактум.Контрагент" і "Опендатабот.Ризики" демонструють обслуговуючі компанії або у своєму офісі, або в офісі користувача, але зі свого обладнання (особистих ноутбуків), або у віддаленому режимі. Таким чином, у користувачів часто немає можливості самостійно випробувати можливості сервісу в робочих умовах.

Для виправлення цього недоліку реалізовано можливість отримання демо-пінкодів зазначених сервісів, які можна використовувати на робочих місцях користувачів для реальної роботи. Демо-пінкоди мають такі обмеження:

  • для сервісу "Пактум.Контрагент" – 5 запитів, дійсних протягом 14 календарних днів з дати активації
  • для сервісу "Опендатабот.Ризики" – 5 запитів, дійсних протягом 30 календарних днів з дати активації

Для отримання демо-пінкодів слід звертатися до своєї обслуговуючої компанії або будь-якої компанії, яка є членом Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу". При замовленні демо-пінкоду обов'язково повідомляйте:

  • назву сервісу ("Пактум.Контрагент" і/або "Опендатабот.Ризики")
  • реєстраційний номер основної поставки вашого продукту (зазначений на реєстраційній картці)
  • код ЄДРПОУ (для юридичних осіб) або код ДРФО (для фізичних осіб)

Демо-пінкод видається одноразово компаніям, які раніше не використовували комерційні пакети або демо-пінкод відповідного сервісу.

Порядок активації демо-пінкодів у типових продуктах не відрізняється від комерційних та описаний на сайті сервісу "Інформаційна система ІТС":

Впевнені, що використання сервісів "Пактум.Контрагент" і "Опендатабот.Ризики" Вам сподобається, та після закінчення дії демо-пінкоду Ви підключите доступ до сервісу.

Вид доступу до онлайн-сервісу Рекомендована роздрібна ціна, грн без ПДВ
Сервіс "Пактум.Контрагент"
Доступ до онлайн-сервісу Пактум.Контрагент Бізнес-300 на 3 міс. 600
Доступ до онлайн-сервісу Пактум.Контрагент Бізнес-1200 на 6 міс. 2 000
Доступ до онлайн-сервісу Пактум.Контрагент Бізнес-2200 на 12 міс. 3 000
Сервіс "Опендатабот.Ризики"
Доступ до онлайн-сервісу та оновлення Опендатабот.Ризики-150 на 3 місяці 1 200
Доступ до онлайн-сервісу та оновлення Опендатабот.Ризики-150 на 12 місяців 3 980
Доступ до онлайн-сервісу та оновлення Опендатабот.Ризики-300 на 12 місяців 7 980
Доступ до онлайн-сервісу та оновлення Опендатабот.Ризики-500 на 12 місяців 13 980
Повернутися назад