10.12.2021

Програмний продукт "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" ТОВ "СофтІнформ" отримав черговий сертифікат "Сумісно з програмами BAS"

Черговий сертифікат "Сумісно з програмами BAS" отримав програмний продукт "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом", який розроблено і тиражується ТОВ "СофтІнформ". Продукт пройшов сертифікацію як доповнення до типової конфігурації "BAS ERP".

 

"СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом"

Програмний продукт "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" – це багатофункціональний інструмент реалізації функціональних можливостей, які користуються попитом на підприємствах олійно-жирової галузі України.

Призначення програми

Програма "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" має галузеву специфіку і призначена для автоматизації процесів оперативного обліку руху сировини і готової продукції, а також для ведення кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції олійно-жирового виробництва.

Дана конфігурація адресована в допомогу керівництву підприємства для побудови єдиної облікової системи управління основними напрямами діяльності підприємства, а також для співробітників олійноекстракційних заводів, виробничих цехів, виробничо-технічної лабораторії, бухгалтерії, які здійснюють ведення оперативного і кількісно-якісного обліку.

Функціонал програми

В рамках єдиного бізнес-процесу галузевий функціонал рішення виділений в основні галузеві підсистеми:

  • Управління закупівлями сировини
  • Логістика і взаєморозрахунки з перевізниками
  • Управління продажами готової продукції
  • Виробництво і облік олійно-жирової продукції
  • Внутрішньозаводська логістика транспорту і вантажів

Додаткові можливості програми "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом":

  • Інтеграція з системою відеоспостереження і системою контролю управління доступом. Система дозволяє проводити зважування транспорту без участі вагаря (він не потрібен), за допомогою магнітних карт або використання штрихкодування. Сам момент зважування фіксується в програмі за допомогою фото-фіксації з камер відеоспостереження
  • Внутрішньозаводська логістика. Рух транспорту відбувається відповідно до встановлених маршрутів руху, від в'їзду на територію до виїзду. Проходження етапів маршруту, в свою чергу, фіксується сканерами магнітних карт
  • Відбір лабораторних аналізів сировини знеособлений і в повній мірі мінімізує людський фактор при визначенні якості. Система дозволяє проводити порівняльний аналіз показників якості з контрольними вимірами, відстежувати зміни тари автомобілів і багато іншого
  • Можливість "безшовної" інтеграції з конфігурацією "BAS Документообіг КОРП" є перевагою рішення в порівнянні з іншими аналогами

Конфігурація "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" не являється самостійною, для її роботи необхідна наявність встановленої типової конфігурації "BAS ERP".

 

Додаткову інформацію про продукт можна отримати, звернувшись до розробника ТОВ "СофтІнформ":

Термін дії даного сертифіката – до 10.12.2023 року.

Повернутися назад