16.05.2022

Припинення продажів сервісу "Опендатабот.Ризики"

В умовах воєнного стану Спілка автоматизаторів бізнесу (САБ) та Опендатабот зосереджують свої зусилля на забезпеченні стабільної роботи пріоритетних напрямків компаній, а також на наданні своїм клієнтам ключових послуг.

Тому з 15 травня 2022 року користувачам програм для автоматизації бізнесу припиняються продажі нових або продовження існуючих пакетів сервісу "Опендатабот.Ризики". Також припиняється можливість отримання демо-пінкодів для демонстрації роботи сервісу.

Користувачі, які придбали та активували відповідний пакет сервісу "Опендатабот.Ризики" до 15 травня 2022 року, зможуть скористатися функціями сервісу до закінчення терміну або вичерпання балансу придбаного пакету. Після закінчення використання рекомендуємо користувачам придбати аналогічний сервіс "Пактум.Контрагент".

Користувачі, які придбали пакет сервісу "Опендатабот.Ризики" до 15 травня 2022 року, але не встигли його активувати до цієї дати, зможуть безкоштовно перейти на відповідний пакет аналогічного сервісу "Пактум.Контрагент". Для здійснення безкоштовного переходу користувачу (або його обслуговуючій компанії) потрібно звернутися у Службу підтримки сервісів ІТС за адресою webits-info@bas-soft.eu до кінця 2022 року із запитом на безкоштовну заміну. У запиті слід вказати: назву компанії, номер ЄДРПОУ чи ДРФО, а також реєстраційний номер основної поставки програми автоматизації бізнесу.

Повернутися назад