Консультація до іспиту "Спеціаліст" по платформі системи автоматизації бізнесу

Мета курсу: допомогти слухачам отримати навички вирішення практичних завдань в рамках підготовки до іспиту "Спеціаліст".

Консультація призначена для фахівців, які готуються до здачі іспиту "Спеціаліст" по платформі системи автоматизації бізнесу. Основний акцент зроблено на відпрацюванні методично вірних прийомів програмування і конфігурування, володіння якими перевіряється на іспиті. Консультація носить практичний характер і не передбачає розгорнутої теоретичної частини лекційного матеріалу.

В процесі занять наводиться приклад вирішення задачі, що схожа на екзаменаційну. В ході курсу будуть розглядатися прийоми конфігурування відповідно до розроблених методистами відділу розробки "Стандартів розробки конфігурацій".

В процесі навчання:

  • надається стислий опис основних механізмів за кожною темою
  • розглядаються типові помилки, що зустрічаються в практичних впровадженнях та на іспиті, а також способи їх подолання

Короткий зміст курсу:

1. Бізнес-процеси:

  • бізнес-процес та задача
  • карта маршруту
  • відображення стану бізнес-процесу
  • адресація задач

2. Оперативний облік:

  • регістри накопичення
  • плани видів характеристик
  • методика проведення документів
  • алгоритм списання "за партіями"

3. Бухгалтерський облік:

  • план рахунків
  • регістр бухгалтерії
  • реалізація аналітичного обліку
  • особливості ведення "кількісного" і "валютного обліку"
  • особливості створення звітів

4. Складні періодичні розрахунки:

  • робота з декількома планами видів розрахунку та регістрами розрахунку
  • графіки обліку робочого часу
  • використання механізму витиснення
  • використання механізму бази
  • механізм перерахунків
  • використання регістрів накопичення в завданнях нарахування зарплати

 

Після завершення курсу слухач отримує офіційне свідоцтво від Спілки Автоматизаторів Бізнесу, яке підтверджує успішне проходження навчання, та засвідчує набуті знання та навички.

Тривалість курсу: чотири дні з 10:00 до 18:00, з перервою на обід та каво-брейки.