Мета курсу: знайомство учасників з ключовими елементами архітектури і головними функціональними можливостями підсистем управління кадрами і розрахунку заробітної плати в прикладних рішеннях "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та " BAS Бухгалтерія КОРП".
Курс буде корисним для співробітників компаній-членів САБ і фахівців компаній-користувачів наступних програм автоматизації бізнесу: "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством", " BAS Бухгалтерія КОРП".
Кожен учасник, який планує взяти участь в курсі, повинен:
-
володіти сучасними інформаційними технологіями
-
володіти знаннями в предметних областях кадрового обліку, методики и технологій розрахунку заробітної плати
-
вміти використовувати основні об'єкти: форми, довідники, документи і звіти
Курс проводиться протягом трьох днів. Весь курс розбитий на блоки, в рамках яких розглядаються різні розділи. У кожному блоці викладаються методологічні принципи, особливості архітектури та функціоналу відповідного розділу.
Звертаємо Вашу увагу, що на даному курсі практичні завдання не передбачені.
Короткий зміст курсу:
Перший день:
- Концепція підсистем та їх функціональні можливості
- Налаштування обліку і розрахунків
- Організаційно-штатна структура підприємства:
- Організації, підрозділи, посади, штатні позиції
- Штатний розклад
- Кадровий облік:
- Працівники
- Облік руху кадрів
- Облік права на щорічні відпустки
Другий день:
- Облік робочого часу і нарахування по часу:
- Норма часу та види часу
- Принципи обліку фактично відпрацьованого часу
- Понаднормова робота. Підсумований облік часу
- Реєстрація і оплата відсутності
- Звітність щодо робочого часу і відсутності
- Розрахунок зарплати:
- Остаточний розрахунок
- Визначення умов оплати праці, скупна тарифна ставка і ФОП співробітника
- Індексація зарплати
- Механізми розрахунку середнього заробітку
Третій день:
- Розрахунки зі співробітниками та державою:
- Виплата зарплати
- Розрахунок та виплата авансу
- Розрахунки за лікарняними листами
- Відображення зарплати у фінансовому обліку
- Резерви відпусток
Тривалість курсу: три дні, з 10:00 до 17:00 з перервами на обід та каво-брейки.