10.05.2018

Компанії "Комплексне управління бізнес-процесами" (м. Львів), присвоєно статус "Сертифікований Сервісний партнер"

Компанія "Комплексне управління бізнес-процесами" (м. Львів) успішно пройшла сертифікацію та отримала статус "Сертифікований Сервісний партнер"*.

Компанія "Комплексне управління бізнес-процесами" (м. Львів) успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів.

Для отримання якісного супроводу у м. Львів та Львівській області рекомендуємо звертатися до компанії "Комплексне управління бізнес-процесами".

 

Інформація про компанію:

Компанія "Комплексне управління бізнес-процесами" на ринку автоматизації бізнесу з 2008 року.

Основним напрямком діяльності компанії є впровадження та комплексний супровід програм для автоматизації бізнесу та сервісів ІТС. Робота з регулярним супроводом користувачів вибудувана за суворими внутрішніми регламентами, що відповідають вимогам Стандарту інформаційно-технологічного супроводу програм для автоматизації бізнесу.

 

Основні напрямки діяльності:

  • комплексний супровід користувачів програм для автоматизації бізнесу і впровадження сервісів відповідно до Стандарту інформаційно-технологічного супроводу програм для автоматизації бізнесу;
  • продаж і впровадження програм для автоматизації бізнесу;
  • консультації з підбору програм для автоматизації бізнесу і продаж їх;
  • доопрацювання програм для автоматизації бізнесу за індивідуальними запитами користувачів;
  • впровадження та адаптація програм для автоматизації бізнесу з метою автоматизації бізнес-процесів користувачів;
  • консультації з методології ведення обліку в програмах для автоматизації бізнесу.

 

Співробітники компанії мають такі сертифікати та свідоцтва:

  • "Професіонал" на знання діловодства, логістики, обліку та технологій адміністративного взаємодії за напрямком ІТС;
  • "Професіонал" на знання особливостей організації робіт із супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу та просування сервісів ІТС;
  • "Професіонал" на знання особливостей супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу, впровадження та експлуатації сервісів ІТС.

 

Контактна інформація:

Компанія "Комплексне управління бізнес-процесами"
Адреса: м. Львів, вул. Шота Руставелі, 7, оф. 510
Телефон/факс: +38 (032) 242-54-61, +38 (067) 672-12-67
E-mail: office@kubp.com.ua
Сайт: https://kubp.com.ua/


* Сертифіковані Сервісні партнери

Компанії, які мають статус "Сертифікований Сервісний партнер", надають повний спектр послуг та сервісів інформаційно-технологічного супроводу і рекомендуються, поряд з "Центрами супроводу" (ЦС), при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть звернутися для укладання договір регулярного супроводу до Центрів супроводу або до Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні. Обрати партнера можна на сайті: http://its.1c.ua/db/aboutitsu#content:22:hdoc.

Повернутися назад