26.10.2018

Компанія "Рарус Київ" (м. Київ), підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації компанія "Рарус Київ" (м. Київ), підтвердила статус "Центр супроводу"*.

Компанія "Рарус Київ" (м. Київ), успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Києві та Київській області рекомендуємо звертатися в компанію "Рарус Київ".

 

Інформація про компанію:

Компанія "Рарус Київ" на ринку автоматизації бізнесу з 2009 року.

Основним напрямком діяльності компанії "Рарус Київ" є впровадження та комплексний супровід програмних продуктів для автоматизації бізнесу та сервісів ІТС.

 

Спеціалізація:

  • Комплексна автоматизація фінансово-господарської діяльності програм для автоматизації бізнесу в госпрозрахункових підприємствах різних сфер діяльності.
  • Впровадження галузевих рішень на базі програм для автоматизації бізнесу (CRM, автотранспорт, спеціалізовані роздрібні рішення, ресторанний і готельний бізнес).
  • Супровід та підтримка користувачів програмних продуктів для автоматизації бізнесу: віддалені консультації з роботи програмних продуктів; сервісні виїзди для консультування/навчання користувачів; розробка додаткового функціоналу в прикладних і галузевих рішеннях.
  • Індивідуальне та групове навчання користувачів і розробників роботі з ПП на сертифікованих курсах.

Система управління якістю (СУЯ). Основною конкурентною перевагою компанії "Рарус Київ" є її репутація, заснована на якості послуг, що надаються. Значним кроком в цьому напрямку стало впровадження системи управління якістю та її сертифікація.

Незалежним міжнародний органом з сертифікації Групи Bureau Veritas був проведений аудит системи менеджменту якості компанії "Рарус Київ", в результаті якого видано сертифікат відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Область дії сертифікату: надання комплексних послуг з автоматизації управління і обліку на підприємствах замовника, включаючи консультаційні послуги, допомога у виборі програмного продукту, його продаж, навчання персоналу, проектування, розробку, введення в експлуатацію та супровід інформаційних систем на основі програмних продуктів для автоматизації бізнесу.

Робота за регулярним супроводом користувачів вибудувана за регламентами, які відповідають вимогам Стандарту інформаційно-технологічного супроводу програм для автоматизації бізнесу.

Спеціалісти компанії "Рарус Київ" проходять постійне підвищення кваліфікації та внутрішню сертифікацію, і володіють необхідними знаннями та досвідом з розробки, впровадження та супроводу систем в організаціях різної спрямованості. Співробітники компанії мають всі необхідні сертифікати та свідоцтва в області регулярного супроводу. У компанії ведеться постійний контроль якості виконаних робіт.

 

Контактна інформація:

Компанія "Рарус Київ"
Адреса: м. Київ, вул. Дружківська, 10, оф. 410
Телефон: +38 (044) 392-05-05, +38 (099) 254-33-33, +38 (067) 632-00-14
E-mail: pr@rarus.kiev.ua
Сайт: https://rarus.kiev.ua


* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад