25.04.2019

Початок продажу електронних поставок клієнтських ліцензій "1С:Підприємство 8" для мобільної платформи.

Правила розповсюдження і використання мобільних прикладних програм, розроблених на платформі "1С:Підприємство 8", при використанні співробітниками однієї організації-користувача "1С:Підприємство 8"

 

У зв'язку із збільшенням запитів доводимо до відома користувачів і членів САБ правила розповсюдження і використання бізнес-додатків, розроблених на мобільній платформі "1С:Підприємство 8" на замовлення користувача або користувачем самостійно, і призначених для використання на мобільних пристроях співробітників і/або агентів організації-користувача.

Описані нижче правила стосуються лише індивідуальних/замовлених (призначених для конкретного підприємства) розробок і не розповсюджуються на тиражні мобільні прикладні програми, призначені для розповсюдження серед третіх осіб, у тому числі через магазини додатків App Store і Google Play (як за плату, так і безкоштовно).

Для встановлення і використання мобільних прикладних програм, створених на платформі "1С:Підприємство 8", на мобільних пристроях своїх співробітників, організація повинна придбати клієнтські ліцензії на відповідну кількість мобільних робочих місць. За наявності у користувача основної поставки "1С:Підприємство 8", у заявці на придбання клієнтських ліцензій на мобільні робочі місця вказується її реєстраційний номер.

При встановленні на один пристрій декількох прикладних програм, створених на мобільній платформі "1С:Підприємство 8", необхідно придбати клієнтську ліцензію на мобільні робочі місця на кожну з таких прикладних програм.

Клієнтська ліцензія на мобільні робочі місця являє собою документ, який регулює правила використання мобільної платформи "1С:Підприємство 8" на кількості мобільних робочих місць, зазначених в ліцензії.

З 26.04.2019 р. в продажі електронні поставки клієнтських ліцензій на мобільні робочі місця:

Найменування
Рекомендована роздрібна
ціна, грн. без ПДВ
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 1 мобільне робоче місце
600
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 5 мобільних робочих місць
2 055
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 10 мобільних робочих місць
3 940
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 20 мобільних робочих місць
7 430
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 50 мобільних робочих місць
17 830
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 100 мобільних робочих місць
34 285
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 300 мобільних робочих місць
101 710
1С:Підприємство 8. Клієнтська ліцензія на 500 мобільних робочих місць
168 570

 

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ ПРОГРАМНОГО ПРОДУКТУ

Розповсюдження і впровадження програмних продуктів ведеться тільки членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ) (див. докладніше http://unionba.com.ua).

Програмні продукти поставляються в електронному вигляді. У комплект поставки програмного продукту входить користувацька угода.

Продаж електронних поставок здійснюється за заявками членів САБ. У заявці член САБ обов'язково вказує свого регіонального дистриб'ютора і відомості про користувача, у тому числі найменування організації, код ЄДРПОУ (або ДРФО), поштову та електронну адреси. Після підтвердження заявки дистриб'ютором, відвантаження комплекту поставки програмного продукту здійснюється автоматично.

 

ОСОБЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСТАВОК ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ

Після придбання програмних продуктів члену САБ в його особистий кабінет на порталі інформаційно-технологічного супроводу (далі – Портал ІТС) за адресою https://portal.1c.eu буде передано комплект електронної поставки, що містить реєстраційний номер і посилання на завантаження користувацької угоди, яка передбачена в складі даного продукту.

Продукт реєструється у базі технічної підтримки одночасно з передачею продукту члену САБ. Після цього покупець продукту отримує статус зареєстрованого користувача. Паперові варіанти реєстраційних карток не друкуються. Для підтвердження правомірності володіння ліцензійним продуктом користувачеві достатньо роздрукувати електронний варіант заповненої користувацької угоди та мати документи, що підтверджують легальність придбання.

Член САБ може передати користувачеві продукт різними способами:

  • завантажити та особисто передати комплект поставки користувачу
  • переслати комплект поставки електронною поштою
  • зареєструвати продукт в особистому кабінеті користувача на Порталі ІТС за адресою https://portal.1c.eu, після чого в особистому кабінеті користувача з'являться посилання на завантаження користувацької угоди

Звертаємо увагу, посилання на завантаження дистрибутиву будуть дійсні протягом 30 днів з моменту "відвантаження" продукту члену САБ.

Апгрейди на/з мобільних клієнтських ліцензій не передбачені. Збільшення кількості робочих місць здійснюється придбанням необхідної кількості ліцензій.

Повернутися назад