12.11.2019

Круглий стіл на тему: "Роль професійних громадських організацій у житті аудиторів та бухгалтерів: чи потрібні зміни?"

7 листопада 2019 року в ГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" (м. Київ, вул. Предславинська, 28, офіс 504) відбувся круглий стіл на тему: "Роль професійних громадських організацій у житті аудиторів та бухгалтерів: чи потрібні зміни?".

Метою заходу було обговорення питань інноваційного розвитку аудиторських і бухгалтерських професійних співтовариств:

  • аналіз поточного стану та світового досвіду формування представницьких професійних співтовариств і взаємин між громадськими організаціями та державними структурами;
  • поточний стан і шляхи підвищення якості підготовки аудиторів та бухгалтерських кадрів;
  • переваги автоматизації системи обліку, звітності, аналізу й аудиту та її поточний стан в Україні;
  • організація та проведення міжнародних, всеукраїнських конгресів, форумів, наукових конференцій, тренінгів, круглих столів та оприлюднення їх результатів.

Крім того, учасники круглого столу внесли до його програми проблемне питання етичних стандартів громадських організацій. 

Зустріч стала продуктивним майданчиком для обміну думками та пропозиціями між представниками громадських організацій і впливовими міжнародними інститутами професійного навчання та підвищення кваліфікації бухгалтерів, аудиторів, фінансових менеджерів і керівників.

Учасники круглого столу відзначили співпрацю з розумінням того, що наші кращі рішення з’являються завдяки спільній роботі, ми – єдина команда із загальною місією, цінностями, баченням і пріоритетними завданнями в забезпеченні життєздатності, актуальності та якості професії аудитора й бухгалтера, зміцненні довіри до них та їх впливу.

Протягом двох тижнів представники учасників круглого столу підготують за підсумками його роботи пропозиції щодо подальшого розвитку співпраці та взаємної довіри громадських організацій, зацікавлених у досягненні спільних цілей розвитку професії бухгалтера та аудитора.

Повернутися назад