10.12.2019

Продукт "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" ТОВ "СофтІнформ" отримав сертифікат "Сумісно з програмами BAS"

Сертифікат "Сумісно з програмами BAS" отримав програмний продукт "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом", який розроблено і тиражується ТОВ "СофтІнформ". Продукт пройшов сертифікацію як доповнення до типової конфігурації "BAS ERP".

 

"СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом"

Програмний продукт "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" - це багатофункціональний інструмент реалізації функціональних можливостей, які користуються попитом на підприємствах олійно-жирової галузі України.

Призначення програми

Програма "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" - має галузеву специфіку і призначена для автоматизації процесів оперативного обліку руху сировини і готової продукції, а також для ведення кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції олійно-жирового виробництва.

Дана конфігурація адресована в допомогу керівництву підприємства для побудови єдиної облікової системи управління основними напрямками діяльності підприємства, а також для співробітників олійноекстракційних заводів, виробничих цехів, виробничо-технічної лабораторії, бухгалтерії, які здійснюють ведення оперативного і кількісно-якісного обліку.

Функціонал програми

В рамках єдиного бізнес-процесу галузевий функціонал рішення виділений в основні галузеві підсистеми:

  • Управління закупівлями сировини
  • Логістика і взаєморозрахунки з перевізниками
  • Управління продажами готової продукції
  • Виробництво і облік олійно-жирової продукції
  • Внутрішньозаводська логістика транспорту і вантажів

Додаткові можливості програми "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом":

  • Інтеграція з системою відеоспостереження і системою контролю управління доступом. Система дозволяє проводити зважування транспорту без участі вагаря (він не потрібен), за допомогою магнітних карт або використання штрихкодування. Сам момент зважування фіксується в програмі за допомогою фото-фіксації з камер відеоспостереження
  • Внутрішньозаводська логістика. Рух транспорту відбувається відповідно до встановлених маршрутів руху, від в'їзду на територію до виїзду. Проходження етапів маршруту, в свою чергу, фіксується сканерами магнітних карт
  • Відбір лабораторних аналізів сировини знеособлений і в повній мірі мінімізує людський фактор при визначенні якості. Система дозволяє проводити порівняльний аналіз показників якості з контрольними вимірами, відстежувати зміни тари автомобілів і багато іншого
  • Можливість "безшовної" інтеграції з конфігурацією "BAS Документообіг КОРП" є перевагою рішення в порівнянні з іншими аналогами

Конфігурація "СофтІнформ. ERP Управління олійноекстракційним заводом" не являється самостійною, для її роботи необхідна наявність встановленої типової конфігурації "BAS ERP".

 

Додаткову інформацію про продукт можна отримати в ТОВ "СофтІнформ":

Термін дії даного сертифіката – до 10.12.2021 року.

Повернутися назад