23.04.2020

Компанія "Група компаній АБ-ЦЕНТР" (м. Дніпро), підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації "Група компаній АБ-ЦЕНТР" (м. Дніпро) підтвердила статус "Центр супроводу"*.

"Група компаній АБ-ЦЕНТР" (м. Дніпро) успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Дніпрі та Дніпропетровській області рекомендуємо звертатися в "Групу компаній АБ-ЦЕНТР".

 

Інформація про компанію:

"Група компаній АБ-ЦЕНТР" з 2002 року працює на ринку економічного програмного забезпечення України. "Група компаній АБ-ЦЕНТР" представляє повний спектр послуг з розробки, впровадження, навчання користувачів, продажу та обслуговування програмних продуктів для автоматизації бізнесу.

У компанії працюють фахівці високої кваліфікації: програмісти, аналітики, проектні менеджери, фахівці-консультанти. Кожен фахівець має глибокі знання бухгалтерського, податкового та управлінського обліків і має досвід роботи з програмними продуктами більше 12 років.

"Група компаній АБ-ЦЕНТР" має статус "Кандидат у Центр ERP", що є підтвердженням необхідних компетенцій і досвіду успішного впровадження ERP-систем на виробничих підприємствах України.

Протягом багатьох років "Група компаній АБ-ЦЕНТР" підтверджує статус "Кращий регіональний партнер" в Дніпропетровській області.

Співробітники компанії атестовані з програмних продуктів для автоматизації бізнесу і мають необхідні сертифікати в області регулярного супроводу.

Важливою складовою якісного супроводу від "Групи компаній АБ-ЦЕНТР" є власна лінія консультацій, яка надає професійну консультаційну допомогу клієнтам компанії, власний відділ розробки, готовий надати якісні послуги в найкоротші терміни, а також власний навчальний центр, де навчання проходить за унікальними авторськими курсами, які розроблені методистами і консультантами "Групи компаній АБ-ЦЕНТР".

 

Основні напрямки діяльності:

"Група компаній АБ-ЦЕНТР" надає послуги з автоматизації господарської діяльності підприємств і організацій на базі продуктів для автоматизації бізнесу, а також послуги зі створення і супроводу спеціалізованих конфігурацій; консультування; індивідуальним і груповим навчання користувачів роботі з програмними продуктами у власному навчальному центрі. За 18 років успішної роботи було автоматизовано більше 5000 підприємств різних галузей – від невеликих фірм, до великих корпорацій різних видів діяльності і галузей промисловості.

 

Співробітники компанії мають такі сертифікати та свідоцтва:

  • "Професіонал" на знання діловодства, логістики, обліку та технологій адміністративного взаємодії за напрямком ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей організації робіт із супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу та просування сервісів ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу, впровадження та експлуатації сервісів ІТС

 

Контактна інформація:

Компанія "Група компаній АБ-ЦЕНТР"
Адреса: м. Дніпро, вул. Вознесенська, 50, офіс 40
E-mail: abc@ab-centr.com.ua
Сайт: www.ab-centr.com.ua

* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад