03.08.2020

Компанія СОФТКОМ (м. Київ) підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації компанія СОФТКОМ (м. Київ) підтвердила статус "Центр супроводу"*.

Компанія СОФТКОМ (м. Київ) успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Києві та Київській області рекомендуємо звертатися в компанію СОФТКОМ.

 

Інформація про компанію:

Компанія СОФТКОМ з 1999 року представляє собою групу компаній, основними напрямками діяльності якої є: автоматизація обліку програмами для автоматизації бізнесу.

На даний момент компанія СОФТКОМ є компанією №1 серед понад 450 партнерів з продажу та супроводу програмних продуктів для автоматизації бізнесу, а також має багаторічний досвід реалізації проектів автоматизації в різних галузях бізнесу.

Компанія володіє такими статусами, як Сертифікований центр навчання, Авторизований центр сертифікації і Центр супроводу. У 2017 році компанія отримала сертифікат на відповідність міжнародним стандартам якості ISO 9001:2015, а в 2020 році компанія знову успішно підтвердила цей статус.

СОФТКОМ має власну лінію підтримки користувачів систем автоматизації бізнесу, яка надає консультаційну допомогу клієнтам компанії з можливістю віддаленого підключення. Компетенції і професіоналізм співробітників компанії підтверджені численними сертифікатами в галузі використання програм для автоматизації бізнесу.

 

Основні напрямки діяльності:

Компанія СОФТКОМ надає послуги з автоматизації господарської діяльності підприємств на базі програм для автоматизації бізнесу, а також послуги з абонентського супроводу та консультування клієнтів. Компанія має власний навчальний центр, де надає індивідуальне та групове навчання користувачів роботі з програмними продуктами для автоматизації бізнесу.

 

Співробітники компанії мають такі сертифікати та свідоцтва:

  • "Професіонал" на знання діловодства, логістики, обліку та технологій адміністративного взаємодії за напрямком ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей організації робіт із супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу та просування сервісів ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу, впровадження та експлуатації сервісів ІТС

 

Контактна інформація:

Компанія СОФТКОМ
Адреса: м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11Б
Телефон: +38 (044) 290-71-79
E-mail: info@softcom.ua
Сайт: www.softcom.ua

* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад