25.09.2020

Випуск програм BAS спільно з інтегрованим модулем FlyDoc

Сервіс електронного документообігу FlyDoc доступний користувачам програм для автоматизації бізнесу починаючи з жовтня 2018 року. Головною перевагою сервісу FlyDoc є можливість підпису КЕП/ЕЦП, відправки та зберігання юридично-значущих електронних документів безпосередньо в програмах для автоматизації бізнесу без необхідності додаткового обміну з іншими програми (докладніше про функціональність сервісу FlyDoc можна прочитати на Порталі ІТС.

Проте для інтегрування програмного коду сервісу FlyDoc у програми автоматизації бізнесу була потрібна допомога кваліфікованих спеціалістів зі знанням принципів конфігурування, що було певним стримуючим фактором для розповсюдження сервісу.

Враховуючи певну складність інтеграції сервісу FlyDoc у типові програми, спільно з вендором сервісу, компанією "Софтком", з 29.09.2020 року випускаються спільні програми із попередньо інтегрованим сервісом FlyDoc.

Зареєстровані користувачі програм для автоматизації бізнесу:

  • BAS Бухгалтерія ПРОФ
  • BAS Бухгалтерія КОРП
  • BAS Малий бізнес
  • BAS Управління торгівлею
  • BAS Комплексне управління підприємством

які мають діючий договір ІТС, можуть оновити власні програми на спільні програми із попередньо інтегрованим сервісом FlyDoc. Список конфігурацій планується розширювати у подальшому.

Спільні програми із попередньо інтегрованим сервісом FlyDoc публікуються на офіційному ресурсі https://dl.bas-soft.eu/ в розділі "Спільні рішення Business Automation Software + FlyDoc". Для кожної програми публікується:

  • дистрибутив переходу з типової програми BAS поточного релізу на спільне рішення BAS+FlyDoc поточного релізу
  • дистрибутив оновлення спільної програми BAS+FlyDoc з попереднього релізу спільного рішення BAS+FlyDoc

Перехід з типової програми BAS на спільну програму BAS+FlyDoc здійснюється оновленням типової програми опублікованим дистрибутивом переходу. Всі дані користувача залишаються в базі даних без змін. Перехід можна виконати самостійно або за допомогою кваліфікованих спеціалістів (рекомендується) компаній – членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ). В дистрибутив спільної програми BAS+FlyDoc включено інструкцію зі встановлення та налаштування в електронному вигляді. Крім того, інструкція буде опублікована на сайті ІТС в розділі "Користувачам сервісів ІТС" для користувачів сервісу FlyDoc.

Важливо! Автоматичний зворотній перехід зі спільної програми BAS+FlyDoc на типову BAS здійснити неможливо (буде втрачено збережені юридично-значущі документи). Таким чином, користувач повинен зразу вибрати, яку конфігурацію буде використовувати – типову BAS або спільну BAS+FlyDoc.

Оновлення спільних програм BAS+FlyDoc випускаються протягом 1-2 робочих днів після випуску оновлення відповідної типової програми BAS. Всі додаткові зовнішні регламентовані звіти, обробки, форми тощо, що виходять між оновленнями, доступні одразу після виходу.

 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сервісне обслуговування спільних програм BAS+FlyDoc і підтримка користувачів в частині роботи з типовим функціоналом здійснюється за договором Інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) Лінією консультацій з 9:30 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефонами: +38 (044) 222-72-10, +38 (044) 222-72-45
  • електронною поштою: hotline@bas-soft.eu

Підтримка в частині інтеграції із сервісом FlyDoc та щодо роботи сервісу FlyDoc здійснюється компанією-розробником "Софтком" з 09:00 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефоном: +38 (044) 390-65-28
  • електронною поштою: support@flydoc.in.ua

Оновлення платформи і прикладних рішень BAS публікуються на сайті https://dl.bas-soft.eu. Доступ на сайт виконується за логіном і паролем доступу на Портал ІТС.

Повернутися назад