08.10.2020

Компанія РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР) (м. Харків) підтвердила статус "Центр супроводу"

За результатами ресертифікації компанія РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР) (м. Харків) підтвердила статус "Центр супроводу"*.

Компанія РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР) (м. Харків) успішно підтвердила виконання вимог і стандартів в області регулярного супроводу програм для автоматизації бізнесу, а також інформаційної та консультаційної підтримки користувачів цих програм.

Для отримання якісного супроводу у Харкові та Харківський області рекомендуємо звертатися в компанію РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР).

 

Інформація про компанію:

Компанія РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР) з 1991 року працює на ринку систем автоматизації бізнесу України та представляє собою одну з компаній групи РАРУС, що поставляє повний спектр послуг з розробки, впровадження, навчання користувачів, продажу та супроводу програмних продуктів для автоматизації бізнесу.

За 29 років успішної роботи було автоматизовано більше 3 000 підприємств різних галузей – від невеликих фірм, до великих корпорацій різних видів діяльності і галузей промисловості.

Компанія має власну лінію консультацій користувачів систем автоматизації бізнесу, яка надає консультаційну допомогу клієнтам компанії з можливістю віддаленого підключення. Кожен фахівець лінії консультацій має глибокі знання бухгалтерського, податкового та управлінського обліків і має досвід роботи з програмними продуктами більше ніж 14 років.

Компанія РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР) має статус "Кандидат у Центр ERP", що є підтвердженням необхідних компетенцій і досвіду успішного впровадження ERP-систем на виробничих підприємствах України.

Компетенції і професіоналізм співробітників компанії підтверджені численними сертифікатами.

В 2018 році компанія отримала сертифікат на відповідність міжнародним стандартам якості ISO 9001:2015.

 

Основні напрямки діяльності:

Одним з основних напрямків діяльності компанії є комплексний супровід програмних продуктів, який відповідає вимогам Стандарту інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) та підтверджений статусом "Центр супроводу".

 

Співробітники компанії мають такі сертифікати та свідоцтва:

  • "Професіонал" на знання діловодства, логістики, обліку та технологій адміністративного взаємодії за напрямком ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей організації робіт із супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу та просування сервісів ІТС
  • "Професіонал" на знання особливостей супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу, впровадження та експлуатації сервісів ІТС

 

Контактна інформація:

Компанія РАРУС ХАРКІВ (ТЕЛЛУР) 
Адреса: м. Харків, пр. Московський, 199Б, ТОЦ "Sun City Premium", оф. 777
Телефон: +38 (057) 766-26-86
E-mail: tellur@tellur.com.ua
Сайт: www.tellur.com.ua

* Центри супроводу

Компанії, які мають статус "Центр супроводу", є провідними компаніями в області регулярного супроводу користувачів програм для автоматизації бізнесу і рекомендуються при виборі надійної обслуговуючої компанії в регіоні.

Користувачі програм для автоматизації бізнесу можуть укласти договір інформаційно-технологічного супроводу у Центрів супроводу або у Сертифікованих Сервісних партнерів, які працюють в їхньому регіоні.

Повернутися назад