24.10.2022

Благодійний проект "Мистецтво Нескорених"


Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу та Благодійний фонд "Коло" запрошують долучитись до благодійного проекту "Мистецтво Нескорених".

Українське художнє мистецтво, як невіддільна частина культури та ідентичності нації, не залишається осторонь боротьби з російською агресією. Українські митці не тільки відтворюють художніми засобами світогляд свого народу, а й беруть активну участь в організації українського спротиву своїми творіннями. Вони робили це раніше, вони роблять це сьогодні.

Ряд відомих сучасних художників пожертвували свої картини БФ "Коло" для благодійного проекту під назвою "Мистецтво Нескорених", всі кошти від якого підуть на придбання автомобілів швидкої допомоги для гарячих точок країни.

"Мистецтво Нескорених", що покликане показати громадянську позицію українського мистецтва, створило чудову колаборацію українських художників з усіх куточків України та волонтерського руху. І ця синергія – щира й потужна!

Долучившись до проекту, Ви не тільки робите внесок у допомогу Збройним силам України, а й отримуєте згадку про свою участь в наближенні перемоги у вигляді чудової картини та іменної подяки від БФ "Коло"!

 

Каталог картин розміщено на СТОРІНЦІ.

За детальною інформацією щодо підтримки проекту та отримання вподобаної картини, звертайтесь на електронну адресу volunteer@unionba.com.ua.

Повернутися назад