12.01.2023

Продовження терміну підтримки галузевого рішення "Управління будівельною організацією" та запровадження пільгового переходу на програму "BAS Будівництво. ERP"

В новині від 26.03.2021 р. було оголошено про зняття з продажів та плани щодо припинення у квітні 2023 року підтримки галузевого ERP-рішення попереднього покоління "Управління будівельною організацією". Зважаючи на воєнний стан в Україні та викликаний війною спад в економіці, особливо в будівельній галузі, поточною новиною сповіщаємо наших користувачів та партнерів про рішення продовжити термін підтримки рішення "Управління будівельною організацією" до кінця здачі звітності за 2023 рік (до кінця березня 2024 року).

Для отримання технічної підтримки користувачам програмних продуктів, що містять галузеве рішення "Управління будівельною організацією", потрібно мати діючий договір інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) та активований сервіс "ІТС Галузевий" 2-ї категорії.

Сподіваємося, що це рішення допоможе будівельній галузі вистояти у скрутні часи та поступово перейти на сучасне рішення для будівельної галузі ERP-класу "BAS Будівництво. ERP", яке призначене для автоматизації діяльності будівельних компаній, що здійснюють будь-які види будівельної діяльності, в тому числі вертикально-інтегрованих холдингів, що реалізують повний цикл будівництва.

Для спрощення переходу користувачів програм на базі "Управління будівельною організацією" на програмний продукт "BAS Будівництво. ERP" у поточній новині описуються пільгові варіанти переходу (апгрейду). Запропоновані умови пільгового переходу будуть діяти протягом року після закінчення технічної підтримки рішення "Управління будівельною організацією", тобто до квітня 2025 року (якщо про інше не буде оголошено окремою новиною).

 

АПГРЕЙД

Поточною новиною скасовуються правила апгрейду за фіксованою ціною, які були наведені в новині від 26.03.2021 р., та вводяться нові правила, описані нижче. 

Зареєстровані користувачі програмних продуктів "Управління будівельною організацією для 10 користувачів + клієнт-сервер", які мають діючий договір ІТС, можуть придбати основну поставку програмного продукту "BAS Будівництво. ERP" разом з галузевою ліцензією на 10 користувачів на умовах апгрейду за фіксованою ціною 48 000 грн з ПДВ.

Зареєстровані користувачі основних поставок програмних продуктів на базі рішення "Управління будівельною організацією", які мають діючий договір ІТС, можуть придбати основну поставку програмного продукту "BAS Будівництво. ERP" на умовах апгрейду за фіксованою ціною 24 000 грн з ПДВ.

Зареєстровані користувачі продуктів для віддаленого офісу на базі рішення "Управління будівельною організацією" можуть придбати програмний продукт "BAS Будівництво. ERP. Поставка для віддаленного офісу" на умовах апгрейду за фіксованою ціною 9 000 грн з ПДВ. Обов'язковою умовою такого апгрейду є наявність у користувача основної поставки продукту "BAS Будівництво. ERP".

Звертаємо увагу, що апгрейди на основну поставку та поставку для віддаленного офісу програмного продукту "BAS Будівництво. ERP" виконується без урахування будь-яких додаткових і серверних ліцензій.

Запропоновані умови пільгового переходу будуть діяти протягом року після закінчення технічної підтримки рішення "Управління будівельною організацією", тобто до квітня 2025 року (якщо про інше не буде оголошено окремою новиною).

Всі інші правила апгрейдів, що наведені в новині від 26.03.2021 р. (апгрейд з основних поставок, апгрейд ліцензій для віддаленого офісу, апгрейд ліцензій) залишаються незмінними та не мають термінів дії (якщо інше не буде оголошено окремою новиною). 

 

Порядок проведення апгрейду

Для уточнення можливості виконання апгрейду і його проведення користувачам слід звертатися до компаній, які є членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

Для виконання апгрейду необхідно повернути реєстраційну картку, користувацьку угоду і ключ захисту платформи (тільки для продуктів з апаратним захистом) програмного продукту, з якого виконується апгрейд. Ключі захисту галузевої конфігурації залишаються у користувачів для можливості архівного перегляду даних. Після виконання апгрейду користувачі зданих в апгрейд продуктів з програмним захистом зобов'язані видалити зі свого комп'ютера файл ліцензії продукту, зданого в апгрейд.

Користувач, який отримує продукт "BAS Будівництво. ERP" на умовах апгрейду, повинен завершити роботу в програмному продукті "Управління будівельною організацією", що здається в апгрейд, до кінця поточного року з можливістю здачі річної звітності. Надалі він може користуватися зданим в апгрейд продуктом тільки для перегляду історичних облікових даних, але не повинен використовувати його для обліку поточної діяльності. Підтримка програмного продукту, зданого в апгрейд, не надається.

Якщо такі умови для користувача не прийнятні, то він може придбати прикладне рішення "BAS Будівництво. ERP" без апгрейдної знижки, тобто за повну ціну.

Рекомендуємо членам САБ нагадати цю інформацію користувачам продуктів на базі конфігурації "Управління будівельною організацією" і надати допомогу в процедурі переходу на рішення нового покоління, а користувачам використати решту часу на підготовку до переходу на продукт "BAS Будівництво. ERP".

Повернутися назад