01.08.2023

Зняття з підтримки застарілих торгівельних рішень та зміна правил апгрейду

У березні 2022 року були зняті з продажу застарілі програмні продукти, в тому числі:

  • "Роздрібна торгівля для України", редакція 1.0
  • "Управління торгівлею для України", редакція 2.3

Поточною новиною повідомляємо, що з 01.01.2024 року знімаються з технічної підтримки та припиняються випуски оновлень для:

  • редакції 2.3 конфігурації "Управління торгівлею для України"
  • редакції 1.0 конфігурації "Роздрібна торгівля для України"

Просимо компанії, що використовують конфігурації, прийняти до уваги надану інформацію.

На сьогодні сучасними продуктами для автоматизації торгівельного та роздрібного бізнесу є "BAS Управління торгівлею", "BAS Роздрібна торгівля" і "BAS Малий бізнес", які постійно вдосконалюються.

Існуючим користувачам застарілих програмних продуктів рекомендуємо скористатися пільговим переходом на сучасні програмні продукти для автоматизації бізнесу лінійки BAS (див. розділ "Апгрейд на пільгових умовах"). Для пільгового апгрейду і перенесення накопичених даних рекомендуємо звертатися до членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

 

АПГРЕЙД

Апгрейд на пільгових умовах

З 01.08.2023 р. змінюються правила проведення апгрейдів для застарілих продуктів.

Придбати продукти "BAS Роздрібна торгівля" на умовах апгрейду за фіксованою ціною 360 грн з ПДВ можуть зареєстровані користувачі продукту "Роздрібна торгівля для України" (редакція 1.0) за наявності діючого договору ІТС.

Придбати продукт "BAS Управління торгівлею" на умовах апгрейду за фіксованою ціною 360 грн з ПДВ можуть зареєстровані користувачі продукту "Управління торгівлею для України" (редакція 2.3) за наявності діючого договору ІТС.

Звертаємо увагу, що пільговий апгрейд виконується тільки на основну поставку товару без урахування додаткових і серверних ліцензій. Обмежень за термінами пільгового апгрейду немає.

Повернутися назад