04.12.2023

Випуск редакції 2.5 галузевого програмного продукту "BAS АГРО. ERP" і початок супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий"

Сповіщаємо користувачів і партнерів про випуск редакції 2.5 галузевого програмного продукту "BAS АГРО. ERP", призначеного для автоматизації управління діяльністю середніх і великих сільськогосподарських підприємств різних організаційно-правових форм.

З 05.12.2023 р. новою редакцією 2.5 конфігурації "BAS АГРО. ERP" комплектуються наступні програмні продукти:

  • Business automation software for AGRO. Enterprise resource planning
  • Business automation software for AGRO ERP. NFR

Всі перераховані вище програмні продукти комплектуються редакцією 2.5 конфігурації "Business automation software for AGRO. Enterprise resource planning", а також відповідною документацією до конфігурації. Порядок продажу та отримання електронних поставок продуктів не змінюється. Для придбання програмних продуктів слід звертатися до компаній, які є членами САБ, і мають чинний статус "Центр ERP" або "Кандидат в Центр ERP".

Повний перелік продуктів лінійки "Business automation software for AGRO. Enterprise resource planning" наведено в Додатку 1.

 

НОВЕ В РЕДАКЦІЇ 2.5 ПРОГРАМИ "BAS АГРО. ERP"

Типова функціональність програмного продукту приведена до стану редакції 2.5 "BAS ERP". Опис можливостей "BAS ERP" редакції 2.5 наведений на сайті https://www.bas-soft.eu/ на сторінці програмного продукту "BAS ERP" за посиланням https://www.bas-soft.eu/soft/bas-corp/bas-erp/.

У першій версії нової редакції програмного продукта "BAS АГРО. ERP" галузева функціональність не змінена. Нова галузева функціональність планується у наступних версіях, про що буде сповіщено окремою новиною.

Повний опис галузевих функціональних можливостей програмного продукту "BAS АГРО. ERP" редакції 2.5 наведено на сайті https://www.bas-soft.eu/ на сторінці програмного продукту "BAS АГРО. ERP" за посиланням https://www.bas-soft.eu/soft/bas-sectoral/bas-agro-erp/.

 

ПОЧАТОК СУПРОВОДУ СПІЛЬНОГО РІШЕННЯ "BAS АГРО. ERP" В РАМКАХ СЕРВІСУ "ІТС ГАЛУЗЕВИЙ"

Повідомляємо, що продукт "BAS АГРО. ERP" з 05.12.2023 р. включено до складу програмних продуктів, що супроводжуються в рамках сервісу "ІТС Галузевий".

Детальну інформацію про сервіс "ІТС Галузевий" можна прочитати на сайті https://portal.bas-soft.eu/applications/68.

З 05.12.2023 р. для продукту "BAS АГРО. ERP" сервісне обслуговування (консультації щодо галузевої функціональності програмного пропроду, надання оновлення тощо) надаватиметься тільки користувачам, які активували сервіс "ІТС Галузевий" 2-ї категорії.

До складу електронної поставки продукту "BAS АГРО. ERP" включений купон на пільговий супровід "ІТС Галузевий" на 3 місяці.

Зареєстровані користувачі програмного продукту "BAS АГРО. ERP", які мають діючий договір ІТС, можуть отримати купон на пільговий супровід ІТС з поточної електроної поставки. Для отримання доступу до поточної електронної поставки слід звернутися до обслуговуючої компанії.

Сервіс "ІТС Галузевий" не є самостійним видом ІТС і може бути оформлений тільки додатково до одного з основних договорів ІТС.

 

ПОРЯДОК ПЕРЕХОДУ НА РЕДАКЦІЮ 2.5 ПРОГРАМИ "BAS АГРО. ERP"

Редакція 2.5 надається зареєстрованим користувачам попередніх редакцій конфігурації "BAS АГРО. ERP" відповідно до умов сервісного обслуговування (докладніше у відповідному розділі нижче).

Повний дистрибутив редакції 2.5 доступний в сервісі "Оновлення програм" на сайті https://dl.bas-soft.eu.

Звертаємо увагу, що існуючим користувачам для отримання повного дистрибутива редакції 2.5 продукту "BAS АГРО. ERP" необхідно отримати купон пільговий супровід "ІТС Галузевий" на 3 місяці (див. попередній розділ) і активувати його після 05.12.2023 р.

Перехід на редакцію 2.5 здійснюється перенесенням даних. Засоби для перенесення можна отримати звернувшись до служби підтримки галузевої конфігурації (див. розділ "Сервісне обслуговування").

 

ПІДТРИМКА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕДАКЦІЇ 2.1 ПРОГРАМИ "BAS АГРО. ERP"

Редакція 2.1 конфігурації "BAS АГРО. ERP" знімається з підтримки 31.03.2024 року.

З огляду зняття з підтримки редакції 2.1 конфігурації "BAS АГРО. ERP", ми рекомендуємо користувачам перейти на редакцію 2.5 (див. порядок переходу вище).

 

АПГРЕЙДИ

Порядок виконання апгрейдів не змінився.

 

Обмін клієнтських ліцензій

Порядок обміну клієнтських ліцензій не змінився.

 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сервісне обслуговування прикладного рішення "BAS АГРО. ERP" і підтримка користувачів в частині роботи з платформою здійснюється за договором інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) з активованим сервісом "ІТС Галузевий" 2-ї категорії.

У комплект основної поставки "BAS АГРО. ERP" включається купон на пільговий супровід ІТС і купон на пільговий період супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий". Вартість пільгового періоду супроводу включена у вартість основних поставок цих комплектів. Тобто після реєстрації комплекту і оформлення пільгового періоду супроводу ІТС, а також активації пільгового періоду супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий", користувач має право користуватися офіційною підтримкою без додаткової оплати на термін пільгового періоду.

Підтримка в частині платформи здійснюється Лінією консультацій з 9:30 до 17:30 в робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

Підтримка в частині конфігурації "BAS АГРО. ERP" здійснюється компанією "Впроваджувальний центр CONTO" з 9:30 до 17:30 в робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефоном: +38 (044) 490-94-64
  • електронною поштою: hline@conto.com.ua

Оновлення платформи і прикладних рішень BAS публікуються на сайті https://dl.bas-soft.eu. Доступ на сайт здійснює за логіном і паролем доступу на Портал ІТС.

Після закінчення пільгового періоду супровід програми "BAS АГРО. ERP" здійснюється на платній основі. Для його отримання необхідно оформити договір ІТС на платній основі та сервіс "ІТС Галузевий" на платній основі.

Для оформлення договору ІТС звертайтеся до обслуговуючого вас партнера або до "Центрів супроводу" та "Сертифікованих сервісних партнерів" у Вашому регіоні (зі списком можна ознайомитися на сторінці).

 


Додаток 1

Ціни на програмні продукти Business automation software for AGRO. Enterprise resource planning станом на дату випуску поточної новини.

Найменування
Рекомендована
роздрібна ціна,
грн з ПДВ
Business automation software for AGRO. Enterprise resource planning 259 200
Business automation software for AGRO ERP. Client License for 1 user 4 800
Business automation software for AGRO ERP. Client License for 5 users 20 400
Business automation software for AGRO ERP. Client License for 10 users 34 800
Business automation software for AGRO ERP. Client License for 20 users 54 000
Business automation software for AGRO ERP. Client License for 50 users 108 000
Business automation software for AGRO ERP. Client License for 100 users 218 400
Business automation software for AGRO ERP. NFR 1 800*

* Ціна для компаній, які є членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ)

Повернутися назад