20.12.2023

Програмний продукт "GES: Управління елеватором, борошномельним, круп'яним, комбікормовим та олійним виробництвом" ТОВ "СофтІнформ" отримав черговий сертифікат "Сумісно з програмами BAS"

Черговий сертифікат "Сумісно з програмами BAS" отримав програмний продукт "GES: Управління елеватором, борошномельним, круп'яним, комбікормовим та олійним виробництвом", який розроблено і тиражується ТОВ "СофтІнформ". Продукт пройшов сертифікацію як доповнення до типового рішення "BAS ERP" редакції 2.5.

 

"GES: Управління елеватором, борошномельним, круп'яним, комбікормовим та олійним виробництвом"

Програмний продукт "GES: Управління елеватором, борошномельним, круп'яним, комбікормовим та олійним виробництвом" – це рішення, призначене для автоматизації процесів оперативного обліку руху сировини і готової продукції, а також для ведення кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції борошномельно-круп'яного, комбікормового і олійно-жирового виробництва на хлібоприймальних, заготівельних і переробних підприємствах України.

Організації, які використовують програмний продукт "BAS ERP" (редакція 2.5), можуть придбати рішення "GES: Управління елеватором, борошномельним, круп'яним, комбікормовим та олійним виробництвом", яке включає цілий ряд галузевих підсистем, призначених для автоматизованого ведення обліку в частині підготовки та отримання галузевої регламентованої звітності (форми ЗХС, а також для олійно-жирової галузі).

Система дозволяє звести до мінімуму помилки людського фактору на підприємстві, а також прискорити роботу за рахунок зручного інтерфейсу і автоматичних обробок.

З докладною інформацію про головне призначення системи та функціональні можливості можна ознайомитися на сайті розробника: https://www.softinform.com.ua/solutions/ges-upravlinnia-elevatorom-boroshnomelnym-krup-ianym-kombikormovym-ta-oliinym-vyrobnytstvom/.

Програмний продукт "GES: Управління елеватором, борошномельним, круп'яним, комбікормовим та олійним виробництвом" не являється самостійним, для його роботи необхідна наявність встановленого типового рішення "BAS ERP" редакції 2.5.

 

Додаткову інформацію щодо продукту можна отримати, звернувшись до ТОВ "СофтІнформ":

Термін дії даного сертифіката – до 20.12.2025 року.

Повернутися назад