05.01.2024

У Києві відбувся VI ERP FORUM

20 грудня 2023 року, в комплексі "Nivki-hall" (м. Київ), відбувся VI ERP FORUM, присвячений розвитку продуктів BAS для середнього та великого бізнесу, включаючи випуск редакції 2.5 програми "BAS Комплексне управління підприємством".

Конференцію відвідало близько 90 учасників, а також більше 150 учасників переглянули онлайн-трансляцію.

Учасники конференції ознайомилися з можливостями підвищення ефективності управління бізнесом, організації обліку, контролю та аналізу фінансових і матеріальних ресурсів за допомогою програмних продуктів BAS.

В блоці доповідей про нову редакцію програми "BAS Комплексне управління підприємством" було оглянуто ключові зміни функціональності і детально розглянуто способи використання нових можливостей, реалізованих в рішенні (аналогічні можливості доступні в "BAS ERP" редакції 2.5).

На заході було представлено нове спеціалізоване рішення "BAS Зарплата та Управління Персоналом" для автоматизації розрахунку заробітної плати та реалізації кадрової політики комерційних підприємств будь-якого масштабу. Також був виступ про практичний досвід автоматизації зарплатного напряму за допомогою продуктів лінійки BAS.

Окрема частина доповідей була присвячена технологіям навчання користувачів та впровадженням ERP-рішень на підприємствах.

Учасники мали змогу дізнатись про досвід використання програм, зокрема й про кейси запуску в експлуатацію вже під час повномасштабного вторгнення. Досвідом впроваджень ERP-систем в різних галузях поділилися компанії-члени САБ: ВЦ "CONTO", "REARDEN GROUP (EBS)", "СОФТКОМ", "WE.CODE".
Компанія "РАСК. ІН-АГРО" поділилася досвідом використання мобільного додатка BAS. "Центр Бізнес-Технологій" – розповіли про можливість роботи з програмами в хмарі.

Відеозаписи виступів можна переглянути на YouTube-каналі BAS.

На Вернісажі партнерських рішень, який було організовано в рамках конференції, всі учасники могли отримати професійні консультації від провідних компаній-автоматизаторів: "REARDEN GROUP (EBS)", ВЦ "CONTO", "РЕНТСОФТ", "JANUARY.UA".

Висловлюємо подяку членам Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу за активну участь у Вернісажі партнерських рішень, доповідачам за актуальні і професійні виступи, а також всім слухачам, які відвідали конференцію!


  

  

  

  

Повернутися назад