31.01.2024

Продовження терміну підтримки галузевого рішення "Управління будівельною організацією"

Зважаючи на триваючу повномасштабну війну та викликаний нею спад у будівельній галузі, поточним листом сповіщаємо наших користувачів та партнерів про рішення продовжити термін підтримки застарілої програми "Управління будівельною організацією" до кінця здачі звітності за 2024 рік (до кінця березня 2025 року). Для отримання технічної підтримки користувачам програмних продуктів, що містять галузеве рішення "Управління будівельною організацією", потрібно мати діючий договір інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) та активований сервіс "ІТС Галузевий" 2-ї категорії.

Сподіваємося, що це рішення допоможе будівельній галузі вистояти у скрутні часи та поступово перейти на сучасне рішення для будівельної галузі ERP-класу "BAS Будівництво. ERP", яке призначене для автоматизації діяльності будівельних компаній, що здійснюють будь-які види будівельної діяльності, в тому числі вертикально-інтегрованих холдингів, що реалізують повний цикл будівництва (див. докладніше https://www.bas-soft.eu/soft/bas-sectoral/bas-construction-erp/). Для власників застарілих продуктів у 2023 році введені пільгові умови для переходу на сучасне рішення "BAS Будівництво. ERP" (див. розділ "Апгрейд" в новині від 12.01.2023 р.).

Нагадуємо, що згідно з новиною від 26.03.2021 р. ERP-рішення попереднього покоління "Управління будівельною організацією" знято з продажів. Протягом 2024 року планується оцінити кількість діючих користувачів цього рішення та можливості переведення їх на сучасні продукти "BAS Будівництво". Після чого прийматиметься рішення про остаточне припинення технічної підтримки програми "Управління будівельною організацією".

Повернутися назад