29.03.2024

Випуск редакції 2.5 галузевого програмного продукту "BAS Будівництво. ERP"

Сповіщаємо користувачів і партнерів про випуск редакції 2.5 галузевого програмного продукту "BAS Будівництво. ERP", призначеного для автоматизації діяльності будівельних компаній, що здійснюють будь-які види будівельної діяльності, в тому числі вертикально-інтегрованих холдингів, що реалізують повний цикл будівництва.

З 29.03.2024 р. новою редакцією 2.5 конфігурації "BAS Будівництво. ERP" комплектуються наведені нижче програмні продукти:

  • Business automation software for Construction. Enterprise resource planning
  • Business automation software for Construction. Enterprise resource planning. Subsidiary and branch license
  • Business automation software for Construction. Enterprise resource planning. NFR

Всі перераховані вище програмні продукти комплектуються редакцією 2.5 конфігурації "BAS Будівництво. ERP", а також відповідною документацією до конфігурації. Порядок продажу та отримання електронних поставок продуктів не змінюється. Для придбання програмних продуктів слід звертатися до компаній, які є членами САБ, і мають чинний статус "Центр ERP" або "Кандидат в Центр ERP".

Повний перелік продуктів лінійки "Business automation software for Construction. Enterprise resource planning" наведено в Додатку 1.

 

НОВЕ В РЕДАКЦІЇ 2.5 ПРОГРАМИ "BAS БУДІВНИЦТВО. ERP"

Типова функціональність програмного продукту приведена до стану редакції 2.5 "BAS ERP". Опис можливостей "BAS ERP" редакції 2.5 наведений на сайті https://www.bas-soft.eu/ на сторінці програмного продукту "BAS ERP" за посиланням https://www.bas-soft.eu/soft/bas-corp/bas-erp/.

У першій версії нової редакції програмного продукту "BAS Будівництво. ERP" галузева функціональність не змінена. Нова галузева функціональність планується у наступних версіях, про що буде сповіщено окремою новиною.

Повний опис галузевих функціональних можливостей програмного продукту "BAS Будівництво. ERP" редакції 2.5 наведено на сайті https://www.bas-soft.eu/ на сторінці програмного продукту "BAS Будівництво. ERP" за посиланням https://www.bas-soft.eu/soft/bas-sectoral/bas-construction-erp/.

 

ПОРЯДОК ПЕРЕХОДУ НА РЕДАКЦІЮ 2.5 ПРОГРАМИ "BAS БУДІВНИЦТВО. ERP"

Редакція 2.5 надається зареєстрованим користувачам попередніх редакцій конфігурації "BAS Будівництво. ERP" відповідно до умов сервісного обслуговування (докладніше у відповідному розділі нижче).

Повний дистрибутив редакції 2.5 доступний в сервісі "Оновлення програм" на сайті https://dl.bas-soft.eu.

Перехід на редакцію 2.5 здійснюється перенесенням даних. Засоби перенесення даних з бази даних актуальної версії редакції 2.1 (на дату випуску новини – 2.1.33) у базу даних редакції 2.5 (на дату випуску новини – 2.5.10). Засоби перенесення даних планується оновлювати у нових версіях редакції 2.5. Питання щодо перенесення даних можна задавати у службу підтримки галузевої конфігурації (див. розділ "Сервісне обслуговування").

 

ПІДТРИМКА ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕДАКЦІЇ 2.1 ПРОГРАМИ "BAS БУДІВНИЦТВО. ERP"

Редакція 2.1 конфігурації "BAS Будівництво. ERP" знімається з підтримки 31.03.2025 року.

З огляду на зняття з підтримки редакції 2.1 конфігурації "BAS Будівництво. ERP", ми рекомендуємо користувачам перейти на редакцію 2.5 (див. порядок переходу вище).

 

АПГРЕЙДИ

Порядок виконання апгрейдів не змінився.

 

Обмін клієнтських ліцензій

Порядок обміну клієнтських ліцензій не змінився.

 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сервісне обслуговування прикладного рішення "BAS Будівництво. ERP" і підтримка користувачів в частині роботи з платформою здійснюється за договором інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) з активованим сервісом ІТС Галузевий 3-ї категорії.

У комплект основної поставки "BAS Будівництво. ERP" включається купон на пільговий супровід ІТС і купон на пільговий період супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий". Вартість пільгового періоду супроводу включена у вартість основних поставок цих комплектів. Тобто після реєстрації комплекту і оформлення пільгового періоду супроводу ІТС, а також активації пільгового періоду супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий", користувач має право користуватися офіційною підтримкою без додаткової оплати на термін пільгового періоду.

Підтримка в частині платформи здійснюється Лінією консультацій з 9:30 до 17:30 в робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

Підтримка в частині конфігурації "BAS Будівництво. ERP" здійснюється компанією "Камала Cофт" з 9:30 до 17:30 в робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефоном: +38 (044) 465-63-62
  • електронною поштою: hline@kamala-soft.com

Оновлення платформи і прикладних рішень BAS публікуються на сайті https://dl.bas-soft.eu. Доступ на сайт здійснює за логіном і паролем доступу на Портал ІТС.

Після закінчення пільгового періоду супровід програми "BAS Будівництво. ERP" здійснюється на платній основі. Для його отримання необхідно оформити договір ІТС на платній основі та сервіс "ІТС Галузевий" на платній основі.

Для оформлення договору ІТС звертайтеся до обслуговуючого вас партнера або до "Центрів супроводу" та "Сертифікованих сервісних партнерів" у Вашому регіоні (зі списком можна ознайомитися на сторінці).

 


Додаток 1

Ціни на програмні продукти Business automation software for Construction. Enterprise resource planning станом на дату випуску поточної новини.

Найменування
Рекомендована
роздрібна ціна,
грн з ПДВ
Business automation software for Construction. Enterprise resource planning 288 000
Business automation software for Construction. Enterprise resource planning. Subsidiary and branch license 96 000
Business automation software for Construction ERP. Client License for 1 user 6 000
Business automation software for Construction ERP. Client License for 5 users 27 000
Business automation software for Construction ERP. Client License for 10 users 48 000
Business automation software for Construction ERP. Client License for 20 users 84 000
Business automation software for Construction ERP. Client License for 50 users 192 000
Business automation software for Construction ERP. Client License for 100 users 360 000
Business automation software for Construction ERP. NFR 3 600*

* Ціна для компаній, які є членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ)

Повернутися назад