22.07.2024

Початок продажів програмних продуктів "ПРОДавай"

Новітні технології постійно змінюють та покращують способи взаємодії бізнесу зі своїми клієнтами. Одним із ключових аспектів є надання якісного обслуговування. Для роздрібного бізнесу якісне обслуговування в першу чергу залежить від ефективності рішення в області касових операцій. Програмні продукти "ПРОДавай" призначені для автоматизації роздрібних торгових точок та мереж магазинів.

Система програмних продуктів "ПРОДавай" дозволяє касиру працювати на POS-терміналі, компʼютері або планшеті, швидко та якісно обслуговувати клієнтів, а також дає можливість оперативно аналізувати діяльність торгової точки.

Цією новиною повідомляємо про початок продажів програмних продуктів "ПРОДавай".

З 23.07.2024 р. в продажу програмні продукти:

Найменування
Рекомендована
роздрібна ціна,
грн з ПДВ
ПРОДавай: Ліцензія на магазин з ліцензією на 1 РМК 6 600
ПРОДавай: Ліцензія на 1 РМК 3 300
ПРОДавай: Ліцензія на центральну базу магазинів 16 200
ПРОДавай: Подовження на 1 рік 15%

 

ОСНОВНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ "ПРОДАВАЙ"

Роздрібні продажі

Система "ПРОДавай" пропонує користувачеві інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для реєстрації роздрібних продажів у робочому місці касира (РМК). Інтерфейс оптимізований для використання на невеликих екранах із програмною клавіатурою. Рішення дозволяє касиру проводити продажі товарів для різних організацій та друкувати чеки на фіскальному реєстраторі.

Система підтримує облік різних методів оплати, таких як готівка, платіжні банківські картки та подарункові сертифікати. До розширених можливостей ведення фінансового обліку включають врахування грошей, внесених до каси для розміну, а також частковий вивід коштів.

Управління запасами

Система "ПРОДавай" забезпечує ведення обліку таких операцій з товарами, як:

  • надходження від постачальника
  • повернення постачальникам
  • реалізація в роздріб
  • інвентаризація та списання
Управління цінами та знижками

Програма "ПРОДавай" пропонує різні можливості управління роздрібними цінами в торговельній мережі. Центральний офіс може встановлювати ціни для всієї мережі, груп магазинів або окремих торгових точок. Менеджер може визначати роздрібні ціни для окремих груп товарів. При введенні інформації про отримання товару користувач може контролювати зміну закупівельної ціни і приймати рішення про встановлення нової роздрібної ціни. У програмі "ПРОДавай" можна створювати і друкувати цінники та етикетки як з документа ціноутворення, так і зі спеціального інтерфейсу.

Програма "ПРОДавай" надає можливості для налаштування систем знижок або надання бонусів для постійних клієнтів. Ви можете персоналізувати ці системи, враховуючи унікальні потреби та вимоги вашої аудиторії, враховуючи портрет покупця.

Система лояльності

У системі "ПРОДавай" можна підключити клієнтів до вашої програми лояльності, щоб надавати їм можливість отримувати знижки та бонуси на підставі їхніх покупок. Ви матимете можливість визначити процент знижки для кожної з груп клієнтів і настроїти автоматичне збільшення цих знижок та бонусів в разі накопичення відповідних сум.

Звітність та аналітика

Система "ПРОДавай" надає можливість формувати аналітичні звіти, які мають різний рівень групування та докладні розшифровки для всіх видів операцій. Особлива увага зосереджена на аналізі продажів, який здійснюється як в контексті товарних груп, так і в рамках різних категорій покупців.

Робота з торговим обладнанням

"ПРОДавай" дозволяє працювати з фіскальними реєстраторами, надаючи всі необхідні звіти щодо касової зміни, відповідно до законодавства. Користувачеві надається можливість налаштування шаблонів для друку чеків на підключених стрічкових принтерах.

Надається можливість приймати оплату банківськими платіжними картками через еквайринговий термінал.

Підтримується робота з іншими видами обладнання, що використовується в роздрібній торгівлі: дисплеями покупців, зчитувачами магнітних карт, а також з обладнанням для підтримки технології штрихкодування (сканери штрих-кодів, термінали збору даних, принтери штрих-кодів та ваги з можливістю друку етикеток).

Детальний опис функціональних можливостей програмних продуктів "ПРОДавай" на сайті https://www.p4b.com.ua/prodavaj/.

 

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ

Розповсюдження і впровадження перерахованих програмних продуктів ведеться тільки членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ).

Програмні продукти поставляються в електронному вигляді. У комплект поставки входять ліцензійний ключ та користувацька угода із заповненою персональною анкетою. Можна придбати основну поставку програмного продукту разом з ліцензіями на додаткове РМК (робоче місце касира) та ліцензією на центральну базу магазинів.

Дистрибутиви програмних продуктів та документація доступні на сайті https://www.p4b.com.ua/prodavaj/download/.

 

ОСОБЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСТАВОК ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ

Продукт реєструється в базі технічної підтримки одночасно з придбанням, тому покупець продукту одразу отримує статус офіційного користувача. Після придбання програмних продуктів користувач отримає від партнера комплект електронної поставки, що містить ліцензійний ключ для активації продукту та користувацьку угоду із заповненою персональною реєстраційною анкетою на придбані програмні продукти, а також посилання на завантаження дистрибутива, документації та інших супровідних матеріалів, якщо такі є у складі придбаних програмних продуктів.

Паперові варіанти користувацької угоди із заповненою персональною реєстраційною анкетою не друкуються. Для підтвердження правомірності володіння ліцензійним продуктом користувачеві достатньо самостійно роздрукувати електронний варіант заповненої реєстраційної картки та мати документи, що підтверджують легальність придбання програмних продуктів.

Програмний продукт може передатися користувачеві різними способами (залежно від домовленостей з партнером), а саме:

  • через особисту чи віддалену доставку зі встановленням на комп'ютер користувача
  • через пересилку комплекту поставки електронною поштою для самостійного встановлення
  • через пересилку ліцензійного ключа та користувацької угоди будь-яким способом та наданням посилання для самостійного завантаження та встановлення програмного продукту

Для встановлення програми на комп'ютер необхідно розпакувати архів і запустити програму установки (install.exe). Далі у діалозі можна встановити програму повністю за декілька кроків.

Програмні продукти "ПРОДавай" є захищеними та не підлягають зміні користувачем, мають захист від несанкціонованого використання.

Розширення кількості РМК (робочих місць касира) для продуктів "ПРОДавай" здійснюється придбанням додаткових ліцензій.

Кількість користувачів системи "ПРОДавай", які не використовують функціонал РМК, не обмежується і визначається виходячи з потреб клієнта.

Для роботи у варіанті "Мережа магазинів" необхідно придбати ліцензію на центральну базу магазинів.

 

ПІДТРИМКА ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ

Підтримка програмних продуктів надається протягом 1 (одного) року з моменту первинного придбання програмного продукту. Розширення чи доповнення списку придбаних програмних продуктів не впливає на подовження термінів підтримки. Для подовження підтримки слід придбати позицію "ПРОДавай: Подовження на 1 рік", вартість якої складає 15% від роздрібної вартості всіх зареєстрованих на користувача програмних продуктів.

Відсутність діючої підтримки не вливає на роботу поточних продуктів і дозволяє повторно встановлювати поточні дистрибутиви на робочі місця (нові чи існуючі). Відсутність діючої підтримки унеможливлює оновлення системи "ПРОДавай" та отримання технічної підтримки.

Підтримка здійснюється Лінією консультацій власника з 9:30 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи українських підприємств):

  • за телефоном +38 (044) 323-32-37
  • електронною поштою: hotline@p4b.com.ua

Інформація про оновлення публікуються на сайті https://www.p4b.com.ua/prodavaj/release/.

Повернутися назад