Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу – партнер з автоматизації конференції ХЛІБ.ua!
"ХЛІБ.ua" – це майданчик для спілкування всіх учасників хлібобулочної та кондитерської галузей: хлібозаводів, кондитерських фабрик, пекарень, кав'ярень, кондитерських, постачальників інгредієнтів, торговельних мереж, експортерів, логістичних компаній, маркетингових агенцій, лідерів впливу, експертів галузі, профільних асоціацій, державних органів, що впливають на розвиток хлібобулочної та кондитерської галузі, складають виробничий ланцюг чи створюють додану вартість для бізнесу.
Ключові питання конференції:
- ВІЗІЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
- Який реальний стан економіки України?
- Можливі сценарії розвитку в майбутньому
- Яке місце в економіці посідає харчова галузь та виробництво ХБВ зокрема?
- Коли повернеться платоспроможний попит?
- РИНОК ХБВ ТА КОНДИТЕРКИ
- Куди рухається ринок ХБВ, випічки та кондитерки?
- Тенденції по сегментам
- Що хочуть покупці?
- До чого готуватися виробникам ХБВ, випічки та кондитерки?
- ХЛІБОЗАВОДИ, КОНДИТЕРСЬКІ ФАБРИКИ
- Стратегії виживання та розвитку хлібозаводів, кондитерських фабрик
- В які області України робити експансію? За якими критеріями обирати нові області?
- Чи є альтернатива торговим мережам на ринку України? Як протистояти диктату мереж?
- Як змінилися вимоги рітейлу до ХБВ, кондитерки та її постачальників?
- Дегустація новинок ХБВ, що з'явилися в торговельних мережах
- Коли є сенс запускати фірмову мережу (формат, локації, асортимент, інвестиції, логістика)
- Стратегії виходу на іноземні ринки з українським продуктом (дослідження ринків, пошук дистрибуторів, каналів збуту)
- Можливості купівлі діючого виробництва чи локальної мережі закордоном, обмін акціями
- Чи є перспектива злиття та поглинання з іноземними компаніями? Які стратегічні інвестори цікавляться ринком України? В яку суму оцінити власний бізнес?
- ПЕКАРНІ, КАВ'ЯРНІ, КОНДИТЕРСЬКІ
- Як змінився ринок пекарень, кав'ярень, кондитерських за останній рік?
- Які формати вижили, які збанкрутіли?
- Що краще: запустити власний заклад чи купити відому франшизу?
- Які франшизи хлібобулочної та кондитерської галузі приносять найбільший прибуток?
- Яка перспектива бізнес-моделі закладу на заморожених ХБВ та випічці?
- За якими критеріями покупці обирають ту чи іншу пекарню/кав'ярню/кондитерську?
- Якими є ключові фактори успіху в умовах сьогодення?
- Як утримати лояльних та залучити нових відвідувачів?
- Як використати можливості Big Data для виживання та розвитку бізнесу?
- Хто як вирішує проблеми логістики? Обмін досвідом власників закладів
- Дегустація новинок випічки та кондитерських виробів
- ВИКЛИКИ ЛОГІСТИКИ
- Де знайти водіїв?
- Як своєчасно доставити ХБВ та виконати умови договору з мережею?
- Яке рішення краще: власні машини чи підрядники?
- Які професії найзатребуваніші?
- Яку роботу можуть виконувати жінки?
- ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТА УПАКОВКА
- Як подовжити термін зберігання ХБВ за допомогою упаковки, інгредієнтів, технології виробництва?
- Новинки упаковки. Що нового з'явилося на ринку?
- Краш-тест упаковки. Думка експертів
Детальна інформація та реєстрація за посиланням