22.08.2023

Початок безкоштовної публікації матеріалів для підготовки до іспиту "Професіонал" на сайті інформаційної системи ІТС: опубліковано перший посібник для програми "BAS Документообіг КОРП"

Ще в часи пандемії коронавірусу, коли через локдауни бізнеси були вимушені перейти на віддалену роботу, кардинально зросла роль роботи систем електронного документообігу. Війна так само посилила цю потребу в зв'язку з тимчасовим переміщенням ряду співробітників в якісь більш безпечні місця і необхідністю організації віддаленої роботи. На сьогодні віддалена робота стала невід'ємною частиною сучасного світу. Віддалена робота дозволяє людям працювати з будь-якого місця, забезпечуючи потреби бізнесу.

"BAS Документообіг КОРП" є сучасним широкофункціональним рішенням для управління бізнес-процесами і спільною роботою співробітників. Програма включає перевірені методики і практики, які допоможуть організувати електронний документообіг, налагодити процеси, забезпечити контроль виконання завдань, регламентувати управлінську діяльність і підвищити її ефективність. Веб-інтерфейс "BAS Документообіг КОРП" та інструменти для обліку зайнятості дозволяють користувачам працювати як з офісу, так і віддалено, а керівництву мати повний контроль виконавчої дисципліни.

Для того, щоб співробітники, які працюють віддалено, мали можливість швидко навчитися працювати з цією програмою, вони можуть пройти курс навчання "Професійна робота в програмі "BAS Документообіг КОРП" онлайн. 

Для підтвердження своїх знань та навиків запущена онлайн сертифікація рівня "Професіонал". Для підготовки до здачі іспиту рівня "Професіонал" з програми "BAS Документообіг КОРП" створено "Комплект питань для іспиту "BAS Документообіг КОРП".

На сьогодні цей Комплект розміщено на сайті ІТС у відкритому доступі, для можливості всім бажаючим скористатися даним Комплектом для підготовки до здачі іспиту. 

Таким чином, тепер всі кроки з навчання програмі "BAS Документообіг КОРП", підготовка до сертифікації та сама сертифікація можуть відбуватися віддалено. Розраховуємо, що такий підхід сприяє популяризації продукту і підвищенню рівня компетентності серед фахівців.
      
Комплект питань доступний за посиланням.

Повернутися назад