28.12.2023

Подовження програми лояльності для користувачів корпоративних продуктів: знижка 30% при придбанні програми "BAS Документообіг КОРП"

Всеукраїнська громадська організація "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ) у поточних складних умовах намагається залишатися лояльною до користувачів програм для автоматизації бізнесу та підтримувати ефективність їхнього бізнесу. Наш досвід роботи у періоди криз (економічних, пандемічних чи через війну) доводить затребуваність у бізнесу інструментів електронного документообігу для підтримки віддаленої праці співробітників зі збереженням звичайних переваг спільної роботи над документами (наказами, договорами, замовленнями, заявками тощо), включаючи їх погодження та затвердження.

За 2020-2023 роки завдяки запропонованій нами програмі лояльності близько 70% нових користувачів отримали програму "BAS Документообіг КОРП" на пільгових умовах.

З огляду на те, що ситуація в економіці України залишається складною, прийнято рішення подовження та розширення програми лояльності для користувачів програмних продуктів BAS, щодо придбання спеціальної поставки програмного продукту "BAS Документообіг КОРП" за акційною ціною!

Наведений нижче програмний продукт можна придбати за зазначеною ціною до кінця 2024 року:

Найменування
Рекомендована
роздрібна ціна,
грн з ПДВ
Business automation software for document management. CORP (special package for corporate users)
54 000

 

ПОРЯДОК ПРОДАЖУ

Можливість придбати продукт "BAS Документообіг КОРП. Спеціальна поставка для користувачів корпоративних продуктів" мають зареєстровані користувачі програмних продуктів:

  • "BAS ERP"
  • "BAS АГРО. ERP"
  • "BAS Будівництво. ERP"
  • "BAS Управління холдингом"
  • "BAS Комплексне управління підприємством"
  • "BAS АГРО. Комплексне управління підприємством"
  • "BAS Комплексне управління паливним підприємством"
  • "BAS Бухгалтерія КОРП"

Інші умови проведення акції, отримання електронних поставок та сервісного обслуговування у порівнянні із 2023 роком не змінилися і описані за посиланням https://unionba.com.ua/news/833.

Для придбання програмного продукту "BAS Документообіг КОРП. Спеціальна поставка для користувачів корпоративних продуктів" слід звертатися до членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ). Умови для партнерських компаній не змінилися.

Повернутися назад