31.01.2024

Зниження на 50% цін на основну поставку та клієнтські ліцензії спільного галузевого рішення "BAS Service Desk"

У 2023 році стартували продажі програмних продуктів на базі спільного галузевого рішення "BAS Service Desk", призначеного для автоматизації роботи з надання сервісних послуг власними силами або із задіянням зовнішніх підрядних компаній як внутрішніми підрозділами компанії (IT служба, відділ експлуатації, відділ логістики тощо), так і сервісних компаній будь-якого розміру (приватні майстерні, монобрендові сервісні центри, мультібрендові підприємства зі складною та розгалуженою організаційною структурою з головним офісом та філіями). Докладніше про функціональні можливості продукту див. на його сторінці за адресою https://www.bas-soft.eu/soft/bas-sectoral/bas-service-desk/.

Повномасштабна війна негативно вплинула як на економіку України загалом, так і на конкретні галузі. За 2022-2023 рр. призупинили або суттєво скоротили свою присутність на українському ринку багато постачальників високотехнологічної продукції, українські компанії скоротили інвестиції в ІТ-служби та витрати на супровід та логістику, що в цілому негативно вплинуло на діяльність сервісних компаній. Хоча за результатами 2023 року є невелике зростання ВВП, є оптимістичні пронози на 2024 рік і потроху в Україну повертаються та реанімують продажі компанії, що стали на паузу у на початку війни, але всього цього не вистачає для відновлення на довоєнний рівень різноманітних сервісних бізнесів.

Розуміючи складну ситуацію в галузі, а також враховуючи те, що програмні продукти BAS завжди допомагали і допомагають українському бізнесу ефективно працювати, оперативно реагувати на зміни обставин, та у будь-яких важких ситуаціях генерувати прибуток і сплачувати податки, прийнято рішення про зменшення на 50% цін на програмні продукти лінійки "BAS Service Desk".

У таблиці наведені ціни, за якими з 01.02.2024 р. відвантажуються програмні продукти лінійки "BAS Service Desk".

Найменування
Рекомендована
роздрібна ціна,
грн з ПДВ
Business Automation Software for Service Desk 13 200
Business Automation Software for Service Desk. Client License for 1 user 1 650
Business Automation Software for Service Desk. Client License for 5 users 5 700
Business Automation Software for Service Desk. Client License for 10 users 10 800
Business Automation Software for Service Desk. Client License for 20 users 20 550
Business Automation Software for Service Desk. Client License for 50 users 50 400

Для придбання програмних продуктів лінійки "BAS Service Desk" слід звертатися до компаній-членів Всеукраїнської спілки автоматизаторів бізнесу (САБ). Порядок продажу, отримання продуктів і правила сервісного обслуговування не змінюються і наведені в новині про початок продажів цього програмного продукту.

Повернутися назад