07.02.2024

Підвищення цін на пакети онлайн-сервісу електронного документообігу FlyDoc

Онлан-сервіс електронного документообігу FlyDoc доступний користувачам програм автоматизації бізнесу з жовтня 2018 року. За цей час він завоював серед користувачів значну популярність завдяки основній конкурентній перевазі – пряме вбудовування в клієнтські облікові системи і можливість роботи з електронним документообігом безпосередньо з програми автоматизації бізнесу без використання проміжних файлів чи програм. Для спрощення переходу на сервіс вендор підтримує низку спільних продуктів BAS+FlyDoc. Докладніше про функціонал сервісу FlyDoc можна прочитати на сторінці Порталу ІТС.

У зв’язку зі зростанням виробничих витрат на розробку та якісну підтримку сервісу, а саме – збільшення вартості комунальних платежів та вартості обслуговування інформаційної інфраструктури, зростання заробітних плат фахівців, інфляція національної валюти, – прийнято рішення про підвищення цін на пакети сервісу електронного документообігу "FlyDoc".

З 01.04.2024 року ціни на пакети сервісу електронного документообігу "FlyDoc" становитимуть:

Назва сервісу
Рекомендована
роздрібна ціна,
грн з ПДВ
Доступ до онлайн-сервісу електронного документообігу "FlyDoc" для юридичної особи на 1 рік 9 360
Доступ до онлайн-сервісу електронного документообігу "FlyDoc" для фізичної особи – підприємця (ФОП) на 1 рік 4 680

Користувачі сервісу FlyDoc, які придбали сервіс FlyDoc через компанії, що є членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ) та мають діючу ліцензію, що діє до 30.04.2024 р. (включно), можуть придбати продовження сервісу на рік за поточними цінами за умови оплати подовження доступу до 29.03.2024 (включно). Ціни, що діють до 31.03.2024 року (включно), наведені в новині від 27.12.2022 року.

Для ознайомлення з можливостями сервісу FlyDoc та придбання початкового доступу чи продовження існуючого доступу до сервісу слід звертатися до членів Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу".

Повернутися назад