Впровадження

Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
  • СК Групп
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Громадське харчування
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Громадське харчування та ресторани > : Пункти харчування (столові) при установах і підприємствах
Канали збуту:
Оптова торгівля

Автоматизовано наступні функції:

  • Фінанси, управлінський облік, моніторинг показників >
    • Управлінський облік
  • Управління виробничими процесами та наданням послуг >
    • Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
    • Облік витрат на виробництво
    • Облік послуг виробничого характеру
  • Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
    • Склад та логістика >
      • Управління складськими запасами

Виконано наступні роботи:

  • Доставка програмних продуктів в офіс замовника
  • Установка програмного забезпечення на комп'ютери замовника
  • Консультації з вибору програмного забезпечення та варіантів його супроводу
  • Продаж обраних програмних продуктів
  • Введення початкових залишків/допомога під час введення початкових залишків
  • Інтеграція з іншими програмним забезпеченням BAS або іншими програмами автоматизації бізнесу
  • Підключення спеціалізованого обладнання (наприклад, торгового обладнання)
  • Індивідуальне навчання в офісі замовника

Роботи з інформаційно-технологічного супроводу (ІТС):

  • Виконано налагодження та перевірку доступу до сайту підтримки користувачів
  • Виконане індивідуальне або групове навчання в роботі з інформаційною системою ІТС

Впроваджено в:

  • ООО "Управление общественного питания и торговли"
  • Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 2500
  • Маріуполь
  • 01.09.2014

Параметри впровадження:

  • Автоматизовано робочих місць: 30
  • З них одночасно працюють:
    • В режимі товстого клієнта: 25
  • Варіант роботи: Клієнт-серверний (Сервер бази даних Microsoft SQL Server)