Впровадження

Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Інші облікові рішення та розробка з "0"
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Громадське харчування та ресторани > : Різні підприємства громадського харчування
Канали збуту:
Оптова торгівля

Автоматизовано наступні функції:

  • Фінанси, управлінський облік, моніторинг показників >
    • Бухгалтерський та податковий облік, включно з підготовкою регламентованої звітності >
      • Податковий облік
  • Облік та звітність за міжнародними та національними стандартами >
    • Облік та звітність за національними стандартами >
      • Україна
  • Документообіг (ECM) >
    • Облік і зберігання документів
  • Управління персоналом та кадровий облік (HRM) >
    • Розрахунок зарплати
    • Підготовка регламентованої звітності
  • Закупівлі (постачання) і управління відносинами з постачальниками >
    • Взаєморозрахунки з постачальниками
  • Управління виробничими процесами та наданням послуг >
    • Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
    • Облік витрат на виробництво
    • Розрахунок нормативної собівартості
    • Розрахунок фактичної собівартості
    • Облік послуг виробничого характеру
  • Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
    • Склад та логістика >
      • Управління складськими запасами
    • Продажі (збут), сервіс, маркетинг >
      • Оформлення замовлень покупців
      • Роздрібна торгівля

Впроваджено в:

  • Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 22
  • Львів
  • 01.03.2011

Параметри впровадження:

  • Автоматизовано робочих місць: 2
  • З них одночасно працюють:
    • В режимі товстого клієнта: 2
  • Варіант роботи: Файловий

Інші параметри:

Вариант работы: сетефой Общее количество автоматизированных рабочих мест (на момент описания): 2 Объем информационной базы на момент описания: 56 Мб