Впровадження

Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Управління торговим підприємством
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Готельний бізнес > : Різні підприємства туристичного та готельного бізнесу
Канали збуту:
Оптова торгівля

Автоматизовано наступні функції:

  • Фінанси, управлінський облік, моніторинг показників >
    • Бухгалтерський та податковий облік, включно з підготовкою регламентованої звітності >
      • Податковий облік
    • Бюджетування, фінансове планування
    • Фінансовий аналіз
    • Моніторинг та аналіз ключових показників діяльності підприємства (KPI)
    • Аналіз даних і прогнозування
  • Облік та звітність за міжнародними та національними стандартами >
    • Облік та звітність за національними стандартами >
      • Україна
  • Документообіг (ECM) >
    • Ведення номенклатури справ
    • Діловодство
    • Облік робочого часу
    • Облік і контроль виконання доручень
    • Облік і зберігання документів
  • Управління персоналом та кадровий облік (HRM) >
    • Кадровий облік
    • Підбір кадрів
    • Навчання персоналу
    • Оцінка ефективності служби персоналу та аналітична звітність
    • Розрахунок зарплати
    • Облік робочого часу
    • Підготовка регламентованої звітності
  • Закупівлі (постачання) і управління відносинами з постачальниками >
    • Планування закупівель
    • Оформлення замовлень постачальникам
    • Взаєморозрахунки з постачальниками
    • Облік приходу ТМЦ
    • Управління відносинами з постачальниками
  • Управління виробничими процесами та наданням послуг >
    • Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
    • Планування потреби в матеріалах
    • Управління даними про технологію виробництва (маршрутні карти)
    • Планування потреби в потужностях
    • Об'ємно-календарне планування виробництва
    • Облік витрат на виробництво
    • Облік основних засобів, розрахунок амортизації
    • Розрахунок нормативної собівартості
    • Розрахунок фактичної собівартості
    • Облік послуг виробничого характеру
  • Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
    • Склад та логістика >
      • Управління складськими запасами
      • Резервування ТМЦ
      • Логістика адресного складу
      • Комплектація та розукомплектація ТМЦ
    • Продажі (збут), сервіс, маркетинг >
      • Планування продажів
      • Ціноутворення, прайс-листи
      • Оформлення замовлень покупців
      • Облік продажів
      • Формування графіка надходження оплат
      • Взаєморозрахунки з покупцями
      • Роздрібна торгівля
      • Підключення торгового обладнання
    • Транспорт >
      • Облік рухомого складу
      • Планування витрат паливно мастильних матеріалів (ПММ)
  • Управління майном/основними засобами >
    • Управління майном
  • Управління бізнес-процесами та ІТ-процесами >
    • Автоматизація бізнес-процесів
  • Галузева специфіка >
    • Інтеграція з галузевими продуктами сторонніх розробників
    • Будівельна галузь >
      • Кошторисне ціноутворення, випуск кошторисної документації
      • Управління будівельними проектами (календарне планування, облік та аналіз)
      • Організація будівельного виробництва
    • Облік акцизів
    • Планування та організація громадського харчування

Впроваджено в:

  • ООО "Хотел Менеджмент Груп"
  • Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 70
  • Трускавець
  • 04.08.2011

Параметри впровадження:

  • Автоматизовано робочих місць: 5
  • З них одночасно працюють:
    • В режимі товстого клієнта: 5
  • Варіант роботи: Файловий

Інші параметри:

Вариант работы - сетевой; общее количество автоматизированных рабочих мест - 5; среднее количество подключений к базе в день - 5; количество справочников, видов документов, регистров, отчетов - 1000; количество вводимых документов в день - 40; среднее число строк в одном документе - 2; объем информационной базы (Мб) на момент описания - 1,2 Гб.