Впровадження
- Тип проекту:
- Автоматизація
- Виконавець проекту:
-
- Всі впровадження цього автора:
-
Дивитись »
- Впроваджена програма автоматизації:
- Управління торговим підприємством
- Галузь:
- Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Готельний бізнес > : Різні підприємства туристичного та готельного бізнесу
- Канали збуту:
- Оптова торгівля
Автоматизовано наступні функції:
- Фінанси, управлінський облік, моніторинг показників >
- Бухгалтерський та податковий облік, включно з підготовкою регламентованої звітності >
- Бюджетування, фінансове планування
- Фінансовий аналіз
- Моніторинг та аналіз ключових показників діяльності підприємства (KPI)
- Аналіз даних і прогнозування
- Облік та звітність за міжнародними та національними стандартами >
- Облік та звітність за національними стандартами >
- Документообіг (ECM) >
- Ведення номенклатури справ
- Діловодство
- Облік робочого часу
- Облік і контроль виконання доручень
- Облік і зберігання документів
- Управління персоналом та кадровий облік (HRM) >
- Кадровий облік
- Підбір кадрів
- Навчання персоналу
- Оцінка ефективності служби персоналу та аналітична звітність
- Розрахунок зарплати
- Облік робочого часу
- Підготовка регламентованої звітності
- Закупівлі (постачання) і управління відносинами з постачальниками >
- Планування закупівель
- Оформлення замовлень постачальникам
- Взаєморозрахунки з постачальниками
- Облік приходу ТМЦ
- Управління відносинами з постачальниками
- Управління виробничими процесами та наданням послуг >
- Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
- Планування потреби в матеріалах
- Управління даними про технологію виробництва (маршрутні карти)
- Планування потреби в потужностях
- Об'ємно-календарне планування виробництва
- Облік витрат на виробництво
- Облік основних засобів, розрахунок амортизації
- Розрахунок нормативної собівартості
- Розрахунок фактичної собівартості
- Облік послуг виробничого характеру
- Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
- Склад та логістика >
- Управління складськими запасами
- Резервування ТМЦ
- Логістика адресного складу
- Комплектація та розукомплектація ТМЦ
- Продажі (збут), сервіс, маркетинг >
- Планування продажів
- Ціноутворення, прайс-листи
- Оформлення замовлень покупців
- Облік продажів
- Формування графіка надходження оплат
- Взаєморозрахунки з покупцями
- Роздрібна торгівля
- Підключення торгового обладнання
- Транспорт >
- Облік рухомого складу
- Планування витрат паливно мастильних матеріалів (ПММ)
- Управління майном/основними засобами >
- Управління бізнес-процесами та ІТ-процесами >
- Автоматизація бізнес-процесів
- Галузева специфіка >
- Інтеграція з галузевими продуктами сторонніх розробників
- Будівельна галузь >
- Кошторисне ціноутворення, випуск кошторисної документації
- Управління будівельними проектами (календарне планування, облік та аналіз)
- Організація будівельного виробництва
- Облік акцизів
- Планування та організація громадського харчування
Впроваджено в:
- ООО "Хотел Менеджмент Груп"
- Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 70
- Трускавець
- 04.08.2011
Параметри впровадження:
- Автоматизовано робочих місць: 5
-
З них одночасно працюють:
- В режимі товстого клієнта: 5
-
Варіант роботи: Файловий
Інші параметри:
Вариант работы - сетевой;
общее количество автоматизированных рабочих мест - 5;
среднее количество подключений к базе в день - 5;
количество справочников, видов документов, регистров, отчетов - 1000;
количество вводимых документов в день - 40;
среднее число строк в одном документе - 2;
объем информационной базы (Мб) на момент описания - 1,2 Гб.