04.09.2020

Зняття з продажів програмних продуктів, що включають редакцію 2.0 "Бухгалтерії для України"

У 2019 році були випущені продукти для бухгалтерського обліку нового покоління "BAS Бухгалтерія" версій ПРОФ (див. новину від 05.08.2019 р.) та КОРП (див. новину від 26.12.2019 р.), в яких отримали розвиток можливості, реалізовані в редакції 2.0 "Бухгалтерії для України". У лютому 2020 р. випущена базова версія "BAS Бухгалтерії" (див. новину від 19.02.2020 р.).

Одночасно з випуском "BAS Бухгалтерії" було оголошено про плани підтримки редакції 2.0 "Бухгалтерії для України" до закінчення здачі регламентованої звітності за 2020 рік (до квітня 2021 року). Цим листом ми підтверджуємо раніше опубліковані плани і заздалегідь інформуємо користувачів і партнерів про припинення підтримки редакції 2.0 програми "Бухгалтерія для України" після закінчення здачі звітності за 2020 рік (з травня 2021 року).

З урахуванням того, що користувачам доступне сучасне рішення для бухгалтерського обліку "BAS Бухгалтерія" від недорогої базової версії для одного підприємства, що розширюється до ПРОФ версії з можливістю конфігурування та роботи в мережі, включаючи клієнт-серверний варіант, до КОРП версії з розширеними можливостями розрахунку заробітної плати і кадрового обліку, а також з огляду на обмежений час підтримки редакції 2.0 "Бухгалтерії для України", повідомляємо, що з 01.10.2020 р. знімаються з продажу програмні продукти, що містять редакцію 2.0 "Бухгалтерії для України":

  • Бухгалтерія 8 для України. Базова версія
  • Бухгалтерія 8 для України
  • Бухгалтерія 8 для України. Комплект на 5 користувачів

Користувачам, які планували придбати "Бухгалтерію для України", рекомендуємо купувати "BAS Бухгалтерію" у компаній, які є членами Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу" (САБ). Компаніям – учасникам САБ, які ведуть переговори про постачання зазначених вище рішень, повідомити про зняття з продажів ваших потенційних клієнтів, щоб у них була можливість спокійно оцінити ситуацію і прийняти зважене рішення про покупку, а також про доцільність придбання продуктів попереднього покоління.

Існуючим користувачам продуктів, що включають редакцію 2.0 "Бухгалтерії для України", рекомендуємо скористатися пільговим переходом на аналогічний продукт "BAS Бухгалтерія". Перехід на новий продукт реалізований у вигляді оновлення, при цьому всі дані користувача зберігаються без змін.

Звертаємо увагу, що електронні поставки вищевказаних програмних продуктів будуть доступні до завантаження до 31.12.2020 р. Починаючи з 01.01.2021 р. завантажити електронну поставку зазначеного продукту на Порталі ІТС буде неможливо.

Повернутися назад