Впровадження

Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Ресторан
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Громадське харчування та ресторани > : Ресторани
Канали збуту:
Оптова торгівля

Автоматизовано наступні функції:

  • Управління виробничими процесами та наданням послуг >
    • Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
  • Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
    • Продажі (збут), сервіс, маркетинг >
      • Оформлення замовлень покупців
      • Взаєморозрахунки з покупцями
      • Підключення торгового обладнання
  • Галузева специфіка >
    • Планування та організація громадського харчування

Виконано наступні роботи:

  • Доставка програмних продуктів в офіс замовника
  • Установка програмного забезпечення на комп'ютери замовника
  • Консультації з вибору програмного забезпечення та варіантів його супроводу
  • Збір та аналіз вимог замовника до автоматизованої системи
  • Планування етапів робіт, складання календарного плану робіт
  • Створення інтерфейсів та наборів прав користувачів
  • Індивідуальне навчання в офісі замовника

Роботи з інформаційно-технологічного супроводу (ІТС):

  • Оформлений платний договір ІТС
  • Оформлено пільговий супровід ІТС
  • Виконане індивідуальне або групове навчання в роботі з інформаційною системою ІТС

Впроваджено в:

  • ФОП Возный Дмитрий Владимирович
  • Загальна кількість співробітників, включно з філіями: 35
  • Київ
  • 27.07.2016

Параметри впровадження:

  • Автоматизовано робочих місць: 5
  • З них одночасно працюють:
    • В режимі товстого клієнта: 5
  • Варіант роботи: Файловий