Спілка
Про Спілку
Вакансії
Члени САБ
Новини
Події
Семінари та конференції
Виставки
Навчальний центр
Розклад курсів та іспитів
Опис курсів
Центри Сертифікованого Навчання (ЦСН)
Проектні технології
Продукти та сервіси
BAS
Успішні впровадження
Сервіси ІТС
ПРОдавай
Спілка автоматизаторів бізнесу
Успішні впровадження
Впровадження
Успішні впровадження
Наймасштабніші проекти
Впровадження в галузях
Впровадження за прикладними рішеннями
Впровадження за автоматизованими задачами
Впровадження в містах
Впровадження за авторами
Про каталог впроваджених рішень
Впровадження
Тип проекту:
Автоматизація
Виконавець проекту:
Хвоя Інтегра
Одеса
https://hvoya.com.ua/
(048) 734-3631
Галимов Олег Валерьевич
Всі впровадження цього автора:
Дивитись »
Впроваджена програма автоматизації:
Інші облікові рішення та розробка з "0"
Галузь:
Громадське та планове харчування, готельний бізнес (HoReCa) > : Громадське харчування та ресторани > : Різні підприємства громадського харчування
Канали збуту:
Оптова торгівля
Автоматизовано наступні функції:
Фінанси, управлінський облік, моніторинг показників >
Бухгалтерський та податковий облік, включно з підготовкою регламентованої звітності >
Податковий облік
Бюджетування, фінансове планування
Фінансовий аналіз
Моніторинг та аналіз ключових показників діяльності підприємства (KPI)
Управління грошовими коштами (казначейство, Cash Flow)
Документообіг (ECM) >
Облік робочого часу
Управління персоналом та кадровий облік (HRM) >
Кадровий облік
Розрахунок зарплати
Облік робочого часу
Закупівлі (постачання) і управління відносинами з постачальниками >
Оформлення замовлень постачальникам
Взаєморозрахунки з постачальниками
Облік приходу ТМЦ
Формування графіка оплати постачальникам
Управління відносинами з постачальниками
Управління виробничими процесами та наданням послуг >
Управління даними про склад та структуру виробу (специфікації, рецептури)
Облік основних засобів, розрахунок амортизації
Розрахунок нормативної собівартості
Розрахунок фактичної собівартості
Облік спецодягу та спецоснащення
Управління продажами, логістикою та транспортом (SFM, WMS, TMS) >
Склад та логістика >
Управління складськими запасами
Комплектація та розукомплектація ТМЦ
Продажі (збут), сервіс, маркетинг >
Взаєморозрахунки з покупцями
Роздрібна торгівля
Комісійна торгівля
Галузева специфіка >
Інтеграція з галузевими продуктами сторонніх розробників
Впроваджено в:
Ресторан японской кухни "ЯКИТОРИЯ" (ООО "Полезное питание")
Одеса
10.08.2010
Параметри впровадження:
Автоматизовано робочих місць: 5
З них одночасно працюють:
В режимі товстого клієнта: 4
Варіант роботи:
Файловий
Інші параметри:
Вариант работы - файловый.